KUPI
cena:  180,00 €
plačilo takoj:  20,00 €
plačilo pri ponudniku:  160,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi en ali več vaucherjev !
  • Cena vključuje: 3 dni/ 2 noči - namestitev v izbrani sobi, polpenzion, prevoz z kabinsko žičnico, pot pastirskih škratov (beležka vključena), savna 1h/dan, program preživetja v naravi, iskanje skritega zaklada, peka kostanja/krompirja/jabolk/hrenovk, večerni mini disko, filmski večer, pohod do energetskih točk, organizacijo ter DDV.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 2,00 EUR na odraslo osebo na dan, otrosi do 17 leta 1,00 EUR na osebo na dan, prijavnina
  • Obvezna predhodna rezervacija pred nakupom vaucherja oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-5497104 ali 040 688488. Ob rezervaciji navedete šifro vaucherja.
  • Popusti za otroke: otrok do 5,99. leta BREZPLAČNO; otroci od 6 do 9,99 leta -50%; otroci od 10 do 14,99 leta -40%. 
  • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika - 4EVERTRAVEL. 
  • Vaucher lahko unovčite samo za izbrane termine.
  • Vaucher se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 7 dni pred odhodom. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez zavarovanja rizika odpovedi, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa

Doživite nepozabne krompirjeve počitnice v objemu slovenskih gora, kjer boste uživali na najvišje ležečem hotelu v Sloveniji. Preživite vaš oddih v družbi navihanih škratov, ki rogovilijo po Krvavcu in prav po škratovsko nagajajo. Tematski večeri ponujajo edinstvene programe za vso družino in lahko kolesarite v Bike Parku, se zabavate v FUN room-u ali pa uživate v zdravilnih močeh savne !

Hotel Krvavec***
je najvišje ležeči hotel v Sloveniji in obsega recepcijo, restavracijo, zunanjo teraso z barom in wellness. Sobe so opremljene v gorskem slogu, iz sob se vije čudovit razgled na okoliške vrhove Kamniško – Savinjskih Alp ter v dolino Kokre. Ob hotelu se nahaja tudi gorska Plaža Krvavec, ki je priljubljena točka za razvajanje ob domačih kulinaričnih dobrotah in vrhunskim razgledom na okolico.


Idilična apartmajska hiša Muštrinka, z lego direktno na planini, predstavlja idealno izhodišče za vse sezonske aktivnosti na planini Krvavec. Muštrinka s 5-imi apartmajskimi enotami v dveh nadstropjih sprejme skupaj do 16 oseb.

KROMPIRJEVE POČITNICE V DRUŽBI GORSKIH ŠKRATOV
Preživite krompirjeve počitnice v družbi navihanih škratov, ki rogovilijo po Krvavcu in prav po škratovsko nagajajo. Pomagajte pri iskanju in se zabavajte v nepozabnih počitnicah. Ste za? Kot se za vsakega škratologa (to so vsi, ki raziskujejo in preučujejo škrate ter druga pravljična bitja) spodobi, boste tudi vi deležni iskanja skritega zaklada, nabiranja krvavških biserov, iskanja škratovega brloga, razvozlavanja njegove pisave in vsega, kar priteče zraven mladim škratologom.

Po prejemu vaucherja v hotelu plačate s turističnim bonom v vrednosti 160,00 EUR.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Splitska 5, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje

Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa in se nahajajo na tej povezavi https://www.4travel.si/sploscaronni-pogoji-in-pravila-za-potovanja.html