Načini plačevanja

Načini plačil:

Plačilne kartice (Visa, Visa-Electron, MasterCard).

Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil skrb o varnosti podatkov o vaši plačilni kartici popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV kodi vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Six payments in banka, s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Novost predstavljajo storitve varnega spletnega plačevanja mednarodnih kartičnih sistemov Visa in Mastercard. Spodaj prikazani blagovni znamki Verified by Visa in Mastercard SecureCode omogočata, da lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratne kode. Verified by Visa in Mastercard SecureCode podprta s strani Six payment (več informacij najdete na spletni strani https://www.six-payment-services.com/en/home.html).

Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartic

Plačujete lahko s plačilnimi karticami:

- MASTERCARD

- VISA, VISA-ELECTRON

MONETA

Potek plačevanja:

  • v spletni trgovini izberite plačilo z Moneto
  • na vstopni strani v ustrezno polje vpišete svojo mobilno številko in v nekaj trenutkih na svoj mobilnik prejmete sporočilo SMS z enkratnim varnostnim geslom
  • geslo vnesete v ustrezno polje na vstopni strani

Pozor: Uporaba kode PIN

Uporabniki Monete pri Novi KBM ali pri Poštni banki Slovenije v ustrezno polje obvezno vtipkate tudi kodo PIN. V primeru, da za poravnavo stroškov nakupov z Moneto uporabljate različne račune pri banki, odtipkate tisto kodo PIN, ki pripada računu, s katerega želite poravnati stroške. Uporabniki Monete kot Mobitelove storitve vtipkate kodo PIN le v primeru, če ste jo za namene plačevanja z Moneto aktivirali!

PLAČILNI NALOG- UPN

Položnico plačate prek spletne banke ali na pošti. Kuponi- vaucherji plačani s plačilnim nalogom bodo aktivirani 3 delovne dni od plačila.