Zasluži 2 €

Partnerski program - zaslužite 2€ za vsako priporočilo!

Partnerski program deluje zelo enostavno, po registraciji se prijavite v svoj profil in poiščite povezavo Nagradni boni. Tukaj boste dobili posebno povezavo prek katere se beležijo vsa vaša priporočila. To pomeni, da za vsakega prijatelja, ki se bo registriral na našem portalu v roku 3 dni od klika na povezavo, boste zanj prejeli bonus 2€, takoj ko bo opravil svoj prvi nakup. V kolikor se po 3 dneh prijatelj ne registrira, lahko povezavo pošljete ponovno.

Omejitve za število priporočil ni. Dobropis si lahko ogledate v svojem profilu in ga koristite ob nakupu, na vsak kupljen kupon lahko koristite 2€ dobropisa pri nakupu od 10€ dalje. Dobropisa ni mogoče zamenjati za gotovino. Dobropis nima datuma poteka. 

Partnersko povezavo lahko objavite na Facebooku, jo dodate v podpis emaila, ali jo kar pošljete prek spletnega obrazca. Prepovedano je kakršnokoli spamanje -pošiljanje povezave na naključne naslovnike. V kolikor bo prišlo do zlorabe, bomo zadevo predali pristojnim službam, račun pa trajno blokirali, zato se temu raje izogibajte. Vsak uporabnik ima lahko le en račun, v primeru da isti uporabnik kreira več računov in zlorablja bonus, bomo račun blokirali in onemogočili uporabo kuponov.

Prijavi se zdaj!