KUPI
cena:  259,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
 • Vsak lahko kupi in podari več kuponov. Kapacitete so omejene
 • Pred nakupom kupona obvezno pokličite na 040688488 in se pozanimajte o prostih kapacitetah
 • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona in ga zamenjate za vaucher po e-mailu: 4everlifenet@siol.net
 • Ponudba vključuje; povratni avtobusni prevoz Ljubljana-Sarajevo-Ljubljana, 5 dni / 4 nočitev na bazi nočitve z zajtrkom v hotelu Hollywood **** za eno osebo, novoletna gala večerja z bogatim asortimanom bosanskih in internacionalnih jedi, pijača ALL INCLUSIVE: naravni in gazirani sokovi, mineralna voda, rakije (šljivovica, kruška, loza), stock, vlahov, jubilarni brandy, vodka, črno in belo domače vino, pivo (Sarajevsko in Union) s Hollywood bandom, avtobusni prevoz Sarajevo-Jahorina in Sarajevo-Bjelašnica, koriščenje bazena, savne in fitnes centra v hotelu, enkratno koriščenje bazena v sklopu Termalne rivijere Ilidža, parkirišče, organizacija, Wi-Fi.
 • Pavšal za otroke do 6,99. leta v sobi z dvema odraslima: 99,00 EUR, otroci od 7. do 12. leta v sobi z dvema odraslima: 179,00 EUR, otroci od 12 - 18 leta v sobi z dvema odraslima: 229,00 EUR
 • Obvezna doplačila: Turistična taksa: 1,00 EUR na osebo na dan, Prijava gosta: 5,00 EUR, Prevoz iz Maribora in Celja +15,00 EUR
 • Možna doplačila: enoposteljna soba + 85,00 EUR na osebo, riziko odpovedi +5%, zavarovanje s asistenco v tujini 11,00 EUR, smučarska karta na Jahorini ali Bjelašnici (dnevna vozovnica za odrasle, Jahorina: okoli 28,00 EUR (če kupite dvodnevno karto), Bjelašnica: okoli 25,00 EUR)
 • Kuponi so veljavni v terminu od 29.12.2021 do 02.01.2022 oziroma do zapolnitve kapacitet
 • Splošni pogoji in pravila za TA so sestavni del vsakega programa, potovanja ali nastanitve
 • Organizator programa ima pravico do spremembe programa v primeru slabega vremena ali pomankanja snega. 
  Slabo vreme in pomankanje snega nista razlog za odpoved potovanja. 

Privoščite si smučanje na JAHORINI in BJELAŠNICI ter praznovanje NOVEGA LETA 2022 v Sarajevu in uživajte v silvestrskem večeru s Hollywood bandom, silvestrsko večerjo in pijačo ALL INCLUSIVE. Odhodi tudi iz Maribora, Celja, Brežic, Novega Mesta (Odhod iz Maribora, Celja bo izveden v primeru najmanj 15 prijav)

1. dan (29.12.2021) 
Odhodi v zgodnjih jutranjih urah z odhodom avtobusa iz Maribora, Celja, Ljubljane (5.30) in Čateža. Sledi vožnja mimo Novega mesta do mejnega prehoda Obrežje, kjer bomo prestopili mejo in nadaljevali našo pot do mejnega prehoda z Bosno in Hercegovino. Vožnja mimo Zenice do Sarajeva, glavnega mesta BIH. Namestitev v hotelu. Prosto in nočitev. 


2. dan (30.12.2021) SMUČANJE NA OLIMPIJSKI JAHORINI
Zajtrk v hotelu. Po zajtrku se bomo odpravili na Jahorino. Ves dan bo na voljo za smučanje po progah zimsko športnega centra Jahorina, kjer vas čaka okoli 20km urejenih smučarskih prog, obilica dobrih gostinskih lokalov in možnosti za druženje in sprostitev. Predvidoma ob 16.30 uri sledi povratek z avtobusom do hotela v Sarajevu. Nočitev v hotelu.

3. dan (31.12.2021) SMUČANJE NA OLIMPIJSKI JAHORINI  IN SILVESTRSKA ZABAVA
Zajtrk v hotelu. Po zajtrku se tudi tretji dan podamo na planino Jahorina. Ves dan bo na voljo za smučanje po progah zimsko športnega centra Jahorina, kjer vas čaka okoli 20 km urejenih smučarskih prog, obilica dobrih gostinskih lokalov in možnosti za druženje in sprostitev. Predvidoma ob 16.30 uri sledi povratek z avtobusom do hotela v Sarajevu. Zvečer je organizirana silvestrska večerja z vključeno pijačo »All Inclusive«. Novo leto bomo pričakali ob zabavnem programu s skupino Hollywood band. 

4. dan (01.01.2022) SMUČANJE NA PLANINI BJELAŠNICA
Zajtrk v hotelu. Sledi prevoz na planino Bjelašnica. Ves dan bo na voljo za smučanje po progah zimsko športnega centra Bjelašnica in  smučarskih prog, ki se nahajajo nad platojem Babin Do. Smučarski center so obnovili, tako da so na voljo modernizirane naprave. Urejena je tudi izposoja smučarske opreme ter kvalitetna smučarska šola. Povratek v Sarajevo. Sledi nočitev v hotelu. 

5. dan (02.01.2022) 
Zajtrk v hotelu. Sledijo še zadnji nakupi v mestu in odhod proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL
4MEDIA d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica
PE Splitska 5, 1000 Ljubljana 

T: 01-549710401-5497104
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si

Cena vključuje:

 • Pijača dobrodošlice
 • 5 dni / 4 nočitev na bazi nočitve z zajtrkom v hotelu Hollywood **** za eno osebo
 • Novoletna gala večerja z bogatim asortimanom bosanskih in internacionalnih jedi
 • Pijača All inclusive: naravni in gazirani sokovi, mineralna voda, rakije (šljivovica, kruška, loza), štok, vlahov, jubilarni brandy, vodka, črno in belo domače vino, pivo (Sarajevsko in Union) z  Hollywood bandom (samo na silvestrski večer) 
 • Koriščenje bazena, savne in fitnes centra v hotelu
 • Enkratno koriščenje bazena v sklopu Termalne rivijere Ilidža
 • Povratni avtobusni prevoz Ljubljana-Sarajevo-Ljubljana (Maribor, Celje doplačilo 15,00 EUR)
 • Povratni avtobusni prevoz Sarajevo-Jahorina in Sarajevo-Bjelašnica
 • Wi-Fi
 • organizacija
 • turističnega spremljevalca ter DDV

POMEMBNE INFORMACIJE:
POGOJI ZA VSTOP V BOSNO IN HERCEGOVINO (COVID-19)
Od 12.09.2020 je dovoljen vstop v BIH vsem tujcem., skladno z Zakonom o tujcih BIH.  Za vstop je potreben veljaven potovalni dokument (potni list ali osebna izkaznica).
Od 11.06.2021 veljajo spremembe pri vstopu v BIH.  Vstopni pogoji so objavljeni na spletni strani mejne policije BIH:

http://www.granpol.gov.ba/Content/Read/74?title=Covid-19


POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO (COVID-19)
Vstop v Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu dovoli osebi, ki predloži:

 1. negativni rezultat PCR testa, ki ni starejši od 72 ur od odvzema brisa,
 2. negativni rezultat HAG testa, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa,
 3. potrdilo o prebolelosti (dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od deset dni, razen če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev),
 4. potrdilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazuje, da je preteklo od prejema: drugega odmerka cepiva Comirnaty proizvajalca Biontech/Pfizer najmanj sedem dni, drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Moderna najmanj 14 dni, prvega odmerka cepiva Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni, odmerka cepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvajalca Johnson in Johnson/Janssen-Cilag najmanj 14 dni, prvega odmerka cepiva Covishield proizvajalca Serum Institute of India/AstraZeneca najmanj 21 dni, drugega odmerka cepiva Sputnik V proizvajalca Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology preteklo najmanj 14 dni, drugega odmerka cepiva CoronaVac proizvajalca Sinovac Biotech najmanj 14 dni ali drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Sinopharm najmanj 14 dni. 

  POMEMBNE INFORMACIJE:Potnikom svetujemo, da pred vsakim potovanjem preverijo morebitne omejitve, saj so se mogoče od prejema obvestila o odhodu spremenile.  Več podrobnosti najdete na: PREHAJANJE MEJA 
  Pred potovanjem morajo potniki izpolniti vse pogoje za prehod občinske in regijske/državne meje. Svetujemo vam, da med vašim potovanjem ali tik pred povratkom v domovino ali izhodiščno državo, preverite ali je morda prišlo do sprememb (le‑te so v času omejitev pogoste).
  Za potnikove morebitne težave pri prehodu meja (pretečen osebni dokument, pozabljen osebni dokument, pozabljeno digitalno potrdilo, pozabljeno potrdilo o testiranju itd..)  kot turistična agencija ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Več podrobnosti najdete na:
   COVID INFORMACIJE