KUPI
cena:  665,00
vrednost:
739,00 €
popust:
10 %
prihranek:
74,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-10%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu vaucherja na e-mail: 4travel.si@gmail.com
  • CENA VKLJUČUJE: welcome drink, povratni avtobusni prevoz z modernim turističnim avtobusom na relaciji Ljubljana–Livorno– Olbia–Cannigione–Olbia–Livorno–Pisa–Ljubljana, povratni prevoz s trajektom na relaciji Livorno,  Olbia - Livorno, 7-dnevno nastanitev v hotelu DEL BORGO ***, 6-dnevni polpenzion v hotelu Del Borgo *** (samopostrežni zajtrk in strežena večerja, 3 hodi in 1/2 l vode),   ogled Porto Cervo, ogled  Phi beach, ogled Piazza del Duomo, cestnine, dnevnice šoferja, parkirnine, check fee, animacijo, organizacijo, spremljevalca ter DDV.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 21,00 € oseba/dan, 2 posteljna kabina 89,00€ oseba/obe strani
  • Možna doplačila: riziko odpovedi +5,2% - oglej si pogoje zavarovanja https://www.4travel.si/klavzula-za-zavarovanje-stroscaronka-odpovedi-potovanja.html, zavarovanje s asistenco v tujini 14,50€, odhod iz Maribora in Celja 25,00€
  • Kupon - vaucher je veljaven v terminu od 18.09.-26.09.2023
  • oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

                                                                                          "Benvenuti in Sardegna"

Sardinija je drugi največji italijanski otok v mediteranskem morju. Takoj za Sicilijo. Leži zahodno od italijanskega polotoka in tik ob francoskem otoku Korzika. Otok se ponaša s prekrasno naravo, obilico zgodovine, prijaznimi in odprtimi domačini, tradicionalno mediteransko kulinariko in neprekosljivo arhitekturo.

Pri našem tokratnem aktivnem klubu vam ponujamo popolne počitnice na čudoviti Sardiniji. Vsi tisti, ki so otok obiskali ga imenujejo tudi »evropski Maldivi«. 10 dnevno razvajanje, ki vam ga ponujamo vam omogoča, da si sanjsko Sardinijo ogledate in doživite skoraj v celoti.
Gostja potovanja ga. Minka Gantar

Po programu našega izleta, v rednem programu in morebitnem doplačilu, boste obiskali skoraj vse znamenitosti otoka in večja mesta. Porto Cervo (najdražje mesto na Sardiniji), Golfo Aranci, Baia Sardinija, mogočna trdnjava Phi beach, Capo d'Orso (gigantska skala v obliki medveda), z ladjo v nacionalni park La Maddalena, Capo Caccia in ogled Neptunove jame (velja za eno od najlepših morskih jam v Sredozemlju), Roccia dell elefante (skala v obliki slona), Castedoria terme, vinarija Surau, Pisa (eno najlepših in najpomembnejših toskanskih mest), naravni vrelec v reki Coghinas, Piazza del Duomo, (trg čudes s poševnim stolpom) nikogar niso pustili ravnodušne. Zato smo prepričani, da tudi vas ne bodo.

Pojdite z nami in tudi vi doživite lepote prekrsanega otoka.....Odhodi iz Maribora, Celja, Ljubljane, Ajdovščine, Nove Gorice...

PROGRAM:  

1.DAN: Odhod avtobusa v opoldanskih urah iz Ljubljane preko Postojne, Ajdovščine, Nove Gorice in vožnja proti Italiji mimo Benetk, Firenc do pristaniškega mesta Livorno (559 km), kjer se bomo vkrcali na trajekt in sledi nočna vožnja na Sardinijo. 

2.DAN: Pristanek trajekta ob 07.00 uri zjutraj na prelepem otoku. Vožnja do Golfa Aranci in postanek za ogled in nakup tradicionalnega kruha in peciva. Sprehod po Rivi. Nadaljevanje vožnje po Costa Smeraldi, ogled Porto Cervo (najdražje mesto na Sardiniji, ki ga je zasnoval princ Karim Aga Khan) in prosto za jutranjo kavico. Vožnjo bomo nadaljevali do Baia Sardinija, kjer si bomo ogledali mogočno trdnjavo na Phi beach, ki je sedaj ena izmed najelitnejših diskotek na otoku. Nadaljevanje vožnje do hotela. Prosto oziroma raziskovanje turističnega kompleksa. Večerja in nočitev.

3.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku p
rosto za kopanje v resortu ali možnost (ob doplačilu) odhoda do Capo d'Orso, kjer si bomo ogledali znamenitost, gigantsko skalo v obliki medveda. Pot bomo nadaljevali do S.Teresa di Gallura in nadaljevali vožnjo proti naj severnejšemu delu Sardinije Capo Testa (kopanje). Pohod do Valle di Luna in ogled rimljanskega kamnoloma. Dolina Valle di Luna je posebna tudi zaradi ljudi, ki živijo v naravi brez elektrike in drugih pripomočkov v zavetju mogočnih skal, kjer so si uredili svoja bivališča. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.
4.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Prosto za kopanje v resortu ali možnost (ob doplačilu) odhod proti mestu Palau in odhod z ladjo v nacionalni park La Maddalena, ki je bil ustanovljen 4.1.1994 in obsega 180 km obale. Vožnja do otokov Spargi (costa corsara), S.Maria (costa S.Maria) kopanje, malica, ogled mesta La Maddalena. Povratek v hotel okoli 18.00 ure. Večerja in nočitev.

5.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku p
rosto za kopanje v resortu ali možnost (ob doplačilu) izleta na drugo stran otoka (Alghero) eno najbolj živahnih sardinskih letovišč. Še danes so vidne ponosne katalonske korenine. Sprehod za srednjeveškim obzidjem nam bo razodel mestne skrivnosti. Nadaljevanje vožnje do Capo Caccia in ogled Neptunove jame (668 stopnic vklesanih v mogočne klife) ena najlepših morskih jam v Sredozemlju. Vožnja proti Sassariju in ogled Basilica della Santissima Trinità di Saccargia, ki je bila zgrajena 1116 leta ter je ena izmed najlepših bazilik tistega časa. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

6.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku (ob doplačilu) 
odhod na severno stran otoka in ogled čudovitega srednjeveškega mesteca Castelsardo. Sprehod do impozantnega dvorca na vrhu mestnega hriba s katerega se razdaja čudovit pogled na vijugaste uličice in pisane hiške. Pot bomo nadaljevali do skale v obliki slona (Roccia dell elefante) in do Castedoria terme, si ogledali naravni vrelec v reki Coghinas (možnost kopanja), povratek v hotel. Večerja in nočitev 

7.DAN. Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku 
ogled Tombe del Gianti (grobnice velikanov) ter vasi Nuraghi La Prisgiona (te skrivnostne stavbe vidite povsod - na gričih, ob cestah, in napol skrite v goščavi - posamično ali v skupinah. Večina jih je stožčaste oblike, z okroglo obokano notranjostjo, s hodniki in stopnišči. Niti dva nista enaka. Nekateri so bili namenjeni bivanju, drugi pa so bili obrambne utrdbe). V opoldanskih urah vrnitev v resort. Možnost odhoda (ob doplačilu) na najboljši kmečki turizem na Sardiniji ter uživanje v domači kulinariki in dobremu sardinskemu vinu. Vrnitev v resort in možnost kopanja. Večerja in nočitev.

8.DAN: Telovadba ob 7.30 uri. Zajtrk. Po zajtrku prosto in še zadnje poležavanje na plaži. V popoldanskih urah odhod proti Olbi-i in ob 20.00 uri vkrcanje na trajekt ter nočna plovba proti Livornu.

9.DAN: V jutranjih urah nadaljevanje vožnje iz Livorna proti Pisi, ki je eno najlepših in najpomembnejših toskanskih mest. V Pisi je začel svoj študij in znanstveno delo Galileo Galilei. Daljši postanek bo namenjen ogledu prelepega romanskega mesta, z znamenitimi spomeniki na Piazza del Duomo, ki ga imenujejo tudi TRG ČUDES s poševnim stolpom. Stolp se je zaradi peščenih temeljev začel nagibati skoraj od prvega dne gradnje (l.1173). 
Predviden prihod v Ljubljano, v poznih večernih urah.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4media d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica

PE Dolenjska cesta 324a, 1291 Škofljica (Spar Lavrica)

T: 01 549 71 0401 549 71 05040 688 488
W: www.4travel.si

 

 

  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.


Opomba k ceni:

Skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika si pridržujemo pravico do spremembe cene ( če pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov) in skladno z 902. členom istega zakonika pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebno za izvedbo programa.
Splošna pravila in pogoji za TA so sestavni del programa in si jih lahko ogledate tukaj!

TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

dodatna ponudba
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila