KUPI
cena:  539,00
vrednost:
569,00 €
popust:
5 %
prihranek:
30,00 €
DDV je vključen v ceno.
Izberite Termin:
Dni
Ur
Minut
Sekund
-5%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
 • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev
 • Rezervacijo opravite takoj po nakupu vaucherja na e-mail: 
  4everlifenet@siol.net
 • Ponudba vsebuje: 
 • avtobusni prevoz z visokokvalitenim turističnim avtobusom Ljubljana–Livorno–Olbia–Cannigione–Olbia–Livorno–Pisa–Ljubljana
 • trajektni prevoz Livorno - Olbia - Livorno
 • 7x nočitev v hotelu Del Borgo ***
 • 7x polpenzion v hotelu Del Borgo ***  (samopostrežni zajtrk in večerja in 1/2 l vode)
 • turističnega spremljevalca, animacijo,  
 • ogledi Golfo Aranci, Porto Cervo, Piazza del Duomo..
 • stroški cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, turističnega spremljevalca ter DDV
 • Obvezna doplačila: turistična taksa 3,50€ oseba/dan, prijavnina 14,00€
 • Možna doplačilaenoposteljna soba 182,00€ oseba/dan, 4 posteljna kabina 58,00€ oseba/obe strani, 2 posteljna kabina 89,00€ oseba/obe strani, letalski sedež 14,00€ oseba/obe strani, riziko odpovedi 27,00 oseba, zavarovanje s asistenco v tujini 13,00€
 • Kupon - vaucher je veljaven v terminu od 19.06.-28.06.2020 oziroma do razprodaje prostih mest
 • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

                                                                                               "Benvenuti in Sardegna"

Sardinija je drugi največji italijanski otok v mediteranskem morju. Takoj za Sicilijo. Leži zahodno od italijanskega polotoka in tik ob francoskem otoku Korzika. Otok se ponaša s prekrasno naravo, obilico zgodovine, prijaznimi in odprtimi domačini, tradicionalno mediteransko kulinariko in neprekosljivo arhitekturo.

Pri našem tokratnem aktivnem klubu vam ponujamo popolne počitnice na čudoviti Sardiniji. Vsi tisti, ki so otok obiskali ga imenujejo tudi »evropski Maldivi«. 9 dnevno razvajanje, ki vam ga ponujamo vam omogoča, da si sanjsko Sardinijo ogledate in doživite skoraj v celoti.

Po programu našega izleta, v rednem programu in morebitnem doplačilu, boste obiskali skoraj vse znamenitosti otoka in večja mesta. Porto Cervo (najdražje mesto na Sardiniji), Golfo Aranci, Baia Sardinija, mogočna trdnjava Phi beach, Capo d'Orso (gigantska skala v obliki medveda), z ladjo v nacionalni park La Maddalena, Capo Caccia in ogled Neptunove jame (velja za eno od najlepših morskih jam v Sredozemlju), Roccia dell elefante (skala v obliki slona), Castedoria terme, vinarija Surau, Pisa (eno najlepših in najpomembnejših toskanskih mest), naravni vrelec v reki Coghinas, Piazza del Duomo, (trg čudes s poševnim stolpom) nikogar niso pustili ravnodušne. Zato smo prepričani, da tudi vas ne bodo.

Pojdite z nami in tudi vi doživite lepote prekrsanega otoka.....

Program:

1.dan: Odhod avtobusa v dopoldanskih urah in vožnja proti Italiji, mimo Benetk, Firenc, do pristaniškega mesta Livorno (559 km), kjer se bomo vkrcali na trajekt. Sledi nočna vožnja do Sardinije. 

2.dan: Pristanek trajekta ob 07.00 uri zjutraj na prelepem otoku. Vožnja do Golfa Aranci in postanek za ogled in nakup tradicionalnega kruha in peciva. Sprehod po obali. Nadaljevanje vožnje po Costa Smeraldi, ogled Porto Cervo (najdražje mesto na Sardiniji, ki ga je zasnoval princ Karim Aga Khan. Prosto za jutranjo kavico in osvežitev. Nadaljevanje vožnje do hotela. Prosto za kopanje in uživanje. večerja in nočitev.

3-8 dne : Zajtrk. Prosto za uživanje na rajski plaži in kopanje v kristalno čistem morju. Večerja in nočitev.

9.dan: Zajtrk. Prosto za kopanje. V popoldanskih urah odhod proti Olbiji - shoping, vkrcanje na trajekt ter nočna plovba proti 

10.dan: V jutranjih urah nadaljevanje vožnje iz Livorna proti Pisi, ki je eno najlepših in najpomembnejših toskanskih mest. V Pisi je začel svoj študij in znanstveno delo Galileo Galilei. Daljši postanek bo namenjen ogledu prelepega romanskega mesta, z znamenitimi spomeniki na Piazza del Duomo, ki ga imenujejo tudi Trg čudes s poševnim stolpom. Stolp se je zaradi peščenih temeljev, Že od prvega dne gradnje se je stolp, zaradi peščenih temeljev, začel nagibati (l. 1173). Predviden prihod v Ljubljano v poznih večernih urah.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4Media turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

 

 • Ponudba vsebuje: 
 • avtobusni prevoz z visokokvalitenim turističnim avtobusom Ljubljana–Livorno–Olbia–Cannigione–Olbia–Livorno–Pisa–Ljubljana
 • trajektni prevoz Livorn - Olbia - Livorno
 • 7x nočitev v hotelu Del Borgo ***
 • 7x polpenzion v hotelu Del Borgo ***  (samopostrežni zajtrk in večerja in 1/2 l vode)
 • turističnega spremljevalca, animacijo,   
 • ogledi Golfo Aranci, Porto Cervo....
 • stroški cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, turističnega spremljevalca ter DDV

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.


Opomba k ceni:

TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
dodatna ponudba
načini plačila
dodatna ponudba
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila