KUPI
cena:  408,00
vrednost:
438,00 €
popust:
8 %
prihranek:
30,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-8%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
 • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev.
 • Rezervacijo opravite takoj po nakupu vaucherja na https://www.4travel.si/prijava-zaton-lego-camp.html
 • Ponudba vključuje za 2 osebi in enega otroka do 11,99 leta; sladko dobrodošlico, 4 dnevni program, 3 dnevno nastanitev v Comfort apartmajih**** , 3 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja - pri večerji vključena tudi domača pijača - domače vino, pivo, sokovi, voda...), 2 dnevna LEGO® Mindstorm akademija po programu za otroke, športni program, Zumba s Sebastianom, podelitev priznanj - diplom, zabavni večer z DJ-em, mini disko za najmlajše, LEGO® animatorji, športni animatorji, organizacija dogodka ter DDV.
 • V ceno so vključeni in dobrodošli vaši ljubljenčki z obvezno predhodno rezervacijo
 • Lego delavnice bodo organizirane pri minimalni prijavi 45 otrok
 • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,55 EUR po osebi na dan in enkratna prijava 5,00 EUR na osebo. 
 • Možno doplačilo : dodatni dan 52,00 EUR na osebov v apartmajih**** ali 45,00 EUR v apartmajih***. Pri dodatnih dneh so vsi otroci v spremstvu svojih staršev (očeta in mame) do 11.99. leta GRATIS. 
 • Kuponi - vaucher je veljaven v terminu od 29.04.-02.05.2023 oziroma do razprodaje prostih mest
 • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani klikni TUKAJ!

DRUŽINSKI PRVOMAJSKI AKTIVNI KLUB S KREATIVNIMI LEGO®  PROGRAMI ZA OTROKE
 » USTVARJAJ IN SE ZABAVAJ«  v Comfort app**** za samo 398,00 EUR za dve odrasli osebi in otroka do 11,99 leta.

29.04.-02.05.2023

Gibanje-učenje-veselje-zabava-radost-družina. To je pravi recept za ZDRAVO in AKTIVNO družino.

Otroci se bodo z nami lahko igrali v programih LEGO® Education in se veliko naučili. Poskrbeli bomo,da se bodo otroci naučili programskega jezika, ravnanja z računalnikom, seznanili se bodo področjem matematike, tehnologije, tehnike, družboslovja, naravoslovja in fizike preko LEGO® kockin programov; WeDo, WeDo2.0, Mindstorms, Simple Machines. Tako dečki, kot deklice neizmerno uživajo z nami. Tovrstne počitnice so enkratno doživetje za celotno družino.
Delavnica robotike je lahko dobra investicija počitniških aktivnosti za odrasle in otroke.

Hišni ljubljenčki - Brezplačno

VSAKODNEVNI PROGRAM ZA OTROKE

07.15 - 10.00 URE: LEGO® IGRALNICA
Prosto sestavljanje LEGO® kock po navodilih ali brez. Otrokom bodo na voljo različni komercialni programi - kompleti s katerimi bodo imeli možnost grajenja kock po vsebin. Prav tako se bodo lahko družili v družabnih aktivnostih (razne družabne igre).

10.00 - 12.00 URE: Otroci od 3 - 6 let
Program Education, LEGO® Simple Machines je namenjen raziskovanju in razumevanju naravoslovnih, mehanskih in strojnih koncepto, Vsebina je tesno povezana s fiziko, naravo in tehnologijo (sile...itd). 

14.00 - 16.00 URE: Otroci od 6 - 9 let
Program Education, LEGO® WeDo 1.0 in WeDo 2.0, je napredni program za kreativno razvijanje idej in reševanje problemov, tudi prvi koraki programiranja. Udeleženci preko najboljše metode učenja robotike na delavnicah pridobijo znanja o tehnologiji, naravi, delovanju kompozicij in prvih korakih programiranja. 

16.00 - 18.00 URE: Otroci od 9 let naprej
Program Education, LEGO® Mindstorms je progra, ki temelji na sestavljanju in programiranju robotov. Otroci razvijejo nove ideje, se soočajo s problemi in jih rešujejo, Izzivi in delovanja različnih komponent (motorji, senzorji). Programiranje.

DODATNI PROGRAM ZA OTROKE:

 • zumba s Sebastianom
 • družabne igre (nogomet, košarka)
 • disko za najmlajše

PROGRAM ZA ODRASLE:

 • igranje odbojke na mivki
 • Zumba s Sebastianom
 • nordijska hoja
 • zabavni plesni večer z DJ


Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Splitska 5, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com

 

Nastanitev:  TN ZATON HOLIDAY VILLAGE ****

Apartmajsko naselje Zaton Holiday Resort je proglašen za enega najlepših turističnih naselij na Jadranu. Sestavlja ga niz hišic v senci borovega gozda, obkroženih z mediteranskim zelenjem.
Plaža: peščena, dolga cca. 1,5 km, plitvo morje, idealno za otroke, poseben pristop k morju, prilagojen za invalide, mednarodno priznanje za plažo "Modra zastava", možnost najema ležalnikov in senčnikov, tuši, kabine za preoblačenje, tobogan, aquagan, aquapark, jumping center, odbojka na mivki, vodni športi in rekreacija, beach in snack bari
Com Apartmaji: 
App / 2 studio ****:25 m2, dnevna soba in spalnica v enem z ležiščem za 2 osebi in dodatnim enojnim ležiščem, kuhinjska niša, tuš/WC, terasa, pritličje, mikrovalovna pečica, internetni priključek, klima,
App / 4****:36 m2, dnevna soba z ležiščem za dve osebi, dvoposteljna soba, kuhinja, banja/WC, terasa, pritličje, mikrovalovna pečica, internetni priključek, klima, 
App / 5****:48 m2, dnevna soba z ležiščem za 1 osebo, dve dvoposteljni sobi, kuhinja, tuš/WC, terasa ali balkon, pritličje ali nadstropje, mikrovalovna pečica, internetni priključek, klima, 
App/ 5-6 ****:58 m2, dnevna soba z ležiščem za 2 osebi, dve dvoposteljni sobi, kuhinja, tuš/WC, balkon, nadstropje, mikrovalovna pečica, internetni priključek, klima
  

dodatna ponudba
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila