KUPI
cena:  419,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Cena vključuje:  avtobusni prevoz Ljubljana – Damanhur – Ljubljana in vse lokalne prevoze, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu *** v bližini Damanhurja v dvoposteljni sobi, ogled centralnega dela Federacije Damanhur, celotni opisan program brez obrokov, pripravo in udeležbo na ritualu, strokovno vodstvo, organizacijo potovanja in DDV.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 2,50 EUR na osebo na dan, če je potnikov manj kot 30, je potrebno doplačilo 35,00 EUR/osebo.
  • Možna doplačila: doplačilo za enoposteljno sobo za 2 noči: 50,00 EUR, možno doplačilo za polpenzion (2x večerja v hotelu): 28,00 EUR/osebo, ob prijavi
  • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu in najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-5497104 ali 040 688488. Ob rezervaciji navedete imena in priimke potnikov, naslov ter kontaktno številko.
  • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. 

TERMIN: 20.3.– 22.3.2020

Obiščite edinstveno italijansko eko skupnost v bližini Torina in spoznajte njene skrite zaklade. Občutite močno energijo Damanhurja med pomladnim solsticijem in raziščite zgodovino, metode zdravljenja in arhitekturo zanimivih Damanhurcev.

Damanhur se lahko pohvali s številnimi energetsko ugodnimi točkami in svetovno znanim arhitekturnim presežkom (Templji človeštva) z dvoranami, hodniki in skrivnimi labirinti. Pika na i je križišče štirih sinhroničnih linij sveta, ki vplivajo na intenziteto misli in povečajo vibracijo bivanja, kar začutimo tudi na fizičnem nivoju.

Prebivalci Damanhurja imajo številne starodavne navade in posebne vrednote, med drugim tudi živalsko in rastlinsko ime. Imeli boste možnost srečati Laboda Banano (Cigno Banano), Hobotnico Kavo (Piovra Caffè) in številne druge.

Pripravili smo pester in bogat 3-dnevni program, pisan na kožo vsem, ki iščete nove dogodivščine in izzive na področju osebnostne rasti.

 

PROGRAM:

1. DAN: Odhod iz Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah sledi vožnja z vmesnimi postanki do Damanhurja, kamor prispemo ob cca 11.00 uri.
Od 12.00 – 12.30 ogled centralnega dela Damanhurja, predstavitev damanhurske filozofije, umetnosti in družbene strukture.
Od 13.00 – 14.00 prosti čas za kosilo.
Od 14.00 – 15.00 predstavitev Selfice in selfičnih terapij, edinstvene terapije, ki so jo razvili damanhurski strokovnjaki in predstavlja edinstveno izkušnjo, ki jo lahko vidite in doživite le v Damanhurju.
Od 15.00 – 16.00 ogled Damanhur Cree, centra umetniškega ustvarjanja, raziskav ter ostalih aktivnosti skupnosti.
Od 16.00 – 19.00 prezentacija Templjev človeštva, informacije o vodeni izkušnji.

Templji človeštva so več kot umetniško delo, so pot za obujanje božanske iskre. Vsaka dvorana je živi kanal, kateri povezujejo energije človeštva, ki potujejo po tako imenovanih sinhronih linijah oz. Zmajevih črtah. Po prezentaciji sledi ogled templjev v tišini ( skupina se razdeli v tri manjše skupine ).
Prevoz do hotela in nočitev.

2. DAN: Po zajtrku prevoz v Damanhur.
Od 10.00 – 13.00 Voden ogled Svetega gozda in doživetje izkušnje glasbe rastlin. Z elektronskimi inštrumenti se variacije elektronskega potenciala rastline pretvorijo v zvok preko senzorjev na listih rastline, kar ustvari čudovito glasbo in povsem drugačno izkušnjo. Glasba rastlin je projekt, ki so ga v Damanhurju pričeli razvijati pred več kot tridesetimi leti. Koncert glasbe rastlin je nepozabna izkušnja, saj boste lahko slišali zvok hrasta, cvetlic, vsaka rastlina ima specifičen zvok, kar je neponovljivo in edinstveno.
Od 13.00 – 15.00 prosti čas za kosilo in samostojno raziskovanje.
Od 15.00 – 16.30 čas za poglobitev izkušnje Damanhurja. V dveh dneh je izkušnja tako intenzivna, da boste potrebovali nekaj časa na tem energetsko izjemno močnem kraju, lahko se sprehodite skozi Sveti gozd še enkrat v miru in tišini in začutite moč nevidnega sveta. Prevoz do hotela, nočitev.

3. DAN: Zajtrk v hotelu, prevoz do Damanhurja.
10.15 – 12.00 Priprave na ritual Pomladnega enakonočja, informacije o ritualu.
12.00 Odhod iz Wellcome centra.
12.30 – 13.00 / 14.00 Udeležba na Ritualu Pomladnega enakonočja.

Po končanem ritualu sledi avtobusni prevoz nazaj proti Ljubljani, kamor bomo prispeli v večernih urah.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Splitska 5, 1000 Ljubljana

T: 01 5497104, 01 5497105, 040 688488
W: www.4travel.si

Podjetje

Vikend retreat v Damanhurju je poezija za dušo in telo.
Obiščite edinstveno italijansko eko skupnost v bližini Torina in spoznajte njene skrite zaklade.

Damanhur se lahko pohvali s številnimi energetsko ugodnimi točkami, med drugim s podzemno arhitekturno stvaritvijo, ki se imenuje Templji človeštva, in jo sestavljajo dvorane, hodniki in skrivni labirinti. Vsaka od dvoran ima svojo zgodbo. Pika na i je križišče štirih sinhroničnih linij sveta, ki vplivajo na intenziteto misli in povečajo vibracijo bivanja, kar začutimo tudi na fizičnem nivoju. Šola meditacije vodi prebivalce Damanhurja skozi proces samoraziskovanja in intenzivnega iskanja smisla življenja.

Ritual Orakelj je eden od najintenzivnejših in najpomembnejših ritualov v Damanhurju, saj vključuje skupino višjih sil iz antičnih časov, integriranih s silami novega tisočletja. Omenjene višje sile govorijo človeštvu z enotnim glasom in služijo vodenju človeštva v njegovo najvišje dobro ter zagotavljajo odgovore in usmeritve tistim, ki želijo vprašati. Ob pomoči polne lune svečenice, Pitti, vodijo ritual. Ob samem dogodku se odpre okno, ki omogoča neposreden stik z vsemi silami, ki so bile vpoklicane skozi mesečni lunarni ciklus.