KUPI
cena:  389,00
DDV je vključen v ceno.
Izberite Termin:
Dni
Ur
Minut
Sekund
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
 • Vsak lahko kupi, podari in unovči več vaucherjev.
 • Cena velja za eno osebo.
 • V ceno je vključeno: letalski prevoz po programu, letališke in varnostne pristojbine v višini 138€, prevoz letališče - hotel - letališče, 3x nočitev z samopostrežnim zajtrkom v hotelu lokalne turistične kategorije 4* v središču mesta, ogled Istanbula brez vstopnin, stroški slovenskega vodje poti in organizacije potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje
 • Doplačila ob prijavi: enoposteljna soba 18€/noč, turistična pristojbina 2€/noč, odpovedni rizik 5% za slučaj odpovedi zaradi nenadne bolezni, doplačilo za manjše število potnikov (25 - 34) 36€, doplačilo za manjše število potnikov (10 – 24) 70€, prijavnina 18€, prevoz na letališče Zagreb 20€.
 • OPOMBA: 27.10. je odhod iz Zagreba, povratek v Ljubljano 
 • Polet na direktnih letih Ljubljana Istanbul Ljubljana. 
 • Prijave do zasedbe prostih mest.
 • Možna doplačila na licu mesta: vstopnine in vodenje po muzejih (Top kapi palača, Hagia Sofija, podzemna cisterna) 55€, harem v Top kapi palači 10€, križarjenje po Bosporju 25€, izlet v Eyup 35€, turški večer s folklornim programom, večerjo in omejeno količino pijače 55€, ena vožnja z tramvajem pribl.3 TL (turške lire)..
 • Za potovanje v Turčijo slovenski državljani potrebujemo veljavni potni list, ki mora biti veljaven še vsaj 6 mesecev od začetka potovanja Splošni pogoji so sestavni del programa.
 • Obvezno predhodno preverite prosta mesta. Ponudniku ob rezervaciji posredujete šifro vaucherja, imena in priimkek udeležencev, in kontaktno gsm številko na 4everlifenet@siol.net
 • Vaucher se šteje za vnovčen, ko v agenciji izvršite rezervacijo. Po potrjeni rezervaciji in nakupu ni mogoča vrnitev vplačanih zneskov, sprememba datuma potovanja ali odpoved potovanja. Za slučaj odpovedi zaradi bolezni priporočamo plačilo odpovednega rizika. Veljajo splošni pogoji poslovanja organizatorja potovanja, ki so sestavni del tega potovanja.
 • odpovedni riziko 5%.
 • Vaucher lahko unovčite do zapolnitve prostih mest.

Pridite z nami v »Mesto vseh mest« in spoznajte mesto kjer Orient živi na slikovitih tržnicah, stari Konstantinopolisnavdušuje v Hagii Sofiji in se sultansko razkošje šopiri v osmanskih palačah…Sprehodite se po slikovitih ulicah pod Galata stolpom, popeljite se po bosporski ožini, pod bosporskim mostom in mimoobmorskih palač in dvorcev,….Uživajte v večernem pogledu na osvetljeno mesto!

1. dan:
LJUBLJANA – ISTANBUL in TRG TAXIM
Polet letala v Istanbul ob 9.35. Topel obrok na letalu. Po opravljenih mejnih formalnostih avtobusni prevoz mesto. Nastanitev v hotelu in odhod z vodnikom na Taxim. Sprehod po ulici neodvisnosti v boemsko četrt Galata in do znamenitega stolpa. Z mostu Galata pa boste lahko občudovali osvetljene minarete Hagie Sofije in Sulejmanove mošeje. Nočitev.

2. dan: ISTANBUL  
Po zajtrku ogled glavnih mestnih znamenitosti: Modre mošeje, cerkve Sv. Modrosti (Hagia Sofia - dolgo časa največja cerkev krščanskega sveta, kasneje spremenjena v mošejo, danes muzej), palače Topkapi (palača osmanskih sultanov, danes muzej z zbirkami porcelana, draguljev, orožja in drugih dragocenosti), nekdanjega Hipodroma in veličastne podzemne cisterne Yerebatan Saray. Zvečer predlagamo obisk lokala s folklornim programom, trebušnimi plesalkami in večerjo. Nočitev.

3. dan: ISTANBUL (GRAND BAZAR IN KRIŽARJENJE PO BOSPORJU)
Zajtrk in odhod na egipčansko tržnico začimb kjer so se od nekdaj prodajale začimbe iz Egipta. Sledi križarjenje po Bosporju, morski ožini med Evropo in Azijo, ob kateri se nizajo naselja z bogatimi vilami in palačami, mimo trdnjave Rumeli Hisar in pod bosporskima mostovoma. Oživele bodo bosporske legende…. In izvedeli boste zakaj se ožina imenuje »prehod krav«!  Izstopili bomo v Uskudarju na azijski strani in si ob pogledu proti Evropi mogoče privoščili pravo turško kavo…, Na evropsko stran se bomo vrnili s podzemno železnico pod Bosporjem,…. Popoldne pa boste preživeli na znameniti pokriti tržnici (Kapali čaršija) kjer se boste lahko poskusili pri orientalskem barantanju. Nočitev.

4.dan: ISTANBUL  (OB ZLATEM ROKU: FENER, BALAT, EYUP) – LJUBLJANA
Zajtrk. Predlagamo izlet v  četrti Eyup, Fener in Balat ob Zlatem rogu in z gondolo do stare kavarne kamor je rad zahajal Pierre Loti, kjer boste lahko uživali v istem čudovitem pogledu na zaliv Zlati rog in na Istanbul. Veste, da je v Istanbulu tudi cerkev zgrajena popolnoma iz železa? Obiskali jo bomo in se o tem sami prepričali. Za konec pa bomo obiskali še grški patriarhat – sedež grške pravoslavne cerkve s cerkvijo sv. Jurija in z bogatimi relikvijami (ikona in relikvije Sv. Eufemije, košček križa na katerem je bil križan Jezus,…). Prevoz na letališče in ob 18.45 polet v Ljubljano. Topel obrok z vključeno pijačo na letalu.  

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4Media turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica

PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

PE Dolenjska cesta 324a, 1291 Škofljica (Spar Lavrica)

T: 01 549 71 0401 549 71 05040 688 488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com

 

 • Možna doplačila na licu mesta: vstopnine in vodenje po muzejih (Top kapi palača, Hagia Sofija, podzemna cisterna) 55€, harem v Top kapi palači 10€, križarjenje po Bosporju 25€, izlet v Eyup 35€, turški večer s folklornim programom, večerjo in omejeno količino pijače 55€, ena vožnja z tramvajem pribl.3 TL (turške lire)...
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
dodatna ponudba
načini plačila
dodatna ponudba
NORA
CENA
Bosna in Hercegovina
vaša cena:
249,00 €
NORA
CENA
Italija
vaša cena:
249,00 €
NORA
CENA
Ostalo
vaša cena:
468,00 €
NORA
CENA
Madžarska
vaša cena:
144,00 €
NORA
CENA
Srbija
vaša cena:
899,00 €
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila