KUPI
cena:  679,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
 • Izberite termin in izvršite plačilo
 • Cena velja za eno osebo..
 • V ceno je vključeno: letalski prevoz Zagreb – St. Peterburg – Zagreb, letališke in varnostne pristojbine, dodatek za gorivo, prevoz 1 kosa oddane prtljage do 23 kg in 1 kosa ročne prtljage do 8 kg in dimenzije 55 x 40 x 20 cm, prevoz letališče hotel letališče v St. Peterburgu, 3 nočitve z zajtrkom v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah, poldnevni panoramski avtobusni ogled St. Peterburga, celodnevni izlet v muzej Fabergé in v Puškino z vstopnino v dvorec Katarine Velike, strošek lokalnih vodnikov in slovenskega vodje poti, osnovno nezgodno zavarovanje, strošek organizacije potovanja.
 • Obvezno doplačilo ob prijavi v slučaju manjšega števila potnikovmin 25 – 34 potnikov   30€, min 15 – 24 potnikov 100€
 • Možna doplačila ob prijavi: pridobitev ruskega vizuma in povabilno pismo 85€, prevoz Ljubljana – zagrebško letališče – Ljubljana 45€, enoposteljna soba 140€, odpovedni rizik 5% od zneska potovanja, zdravstveno zavarovanje z asistenco (kritje do 50.000€) 20€, 3 večerje v hotelu 60€, vstopnina v Petro pavlovsko trdnjavo 8€, križarjenje z ladjico po reki Nevi  35€*, folklorni program z večerjo in prevozom  70€*, celodnevni izlet v Peterhof z vstopnino v parke in Ermitaž z vstopnino 85€*, prijavnina 18€. *CENA IZLETOV JE IZRAČUNANA NA MIN 15 POTNIKOV. PLAČILO IZLETOV JE OB PRIJAVI.
 • Prijave do zasedbe prostih mest.
 • Možna doplačila na licu mesta: napitnine 15€
 • Obvezno predhodno preverite prosta mesta.Ponudniku ob rezervaciji posredujete šifro vaucherja, imena in priimkek udeležencev, želeni termin, naslov in kontaktno gsm številko na 4everlifenet@siol.net
 • Vaucher se šteje za vnovčen, ko v agenciji izvršite rezervacijo. Po potrjeni rezervaciji in nakupu ni mogoča vrnitev vplačanih zneskov, sprememba datuma potovanja ali odpoved potovanja. Za slučaj odpovedi zaradi bolezni priporočamo plačilo odpovednega rizika. Veljajo splošni pogoji poslovanja organizatorja potovanja, ki so sestavni del tega potovanja.
 • Vaucher lahko unovčite do zapolnitve prostih mest.

POMEMBNO - Vizum: za vstop v Rusijo je potreben vizum, ki ga lahko uredimo v agenciji. Za ureditev vizuma potrebujemo naslednje dokumente: nepoškodovan originalni potni list z vsaj eno popolnoma prazno stranjo, veljaven še vsaj 7 mesecev po zaključku potovanja, 1 barvno fotografijo 3,5 x 4,5 cm, ki ni starejša od 6 mesecev, izpolnjen formular, podpisano pooblastilo, podpis se mora ujemati s podpisom v potnem listu, zdravstveno zavarovanje z asistenco (kritje do 50.000€). Vse potrebne dokumente nam dostavite najpozneje 1 mesec pred potovanjem, da jih lahko posredujemo na rusko ambasado. Vizirane potne liste prejmete pri vodniku na dan potovanja.

Ob prijavi nam posredujete fotokopijo potnega lista, ostale dokumente pa najpozneje 1 mesec pred odhodom.

Carsko mesto ob reki Nevi in na obalah Finskega zaliva, imenovano tudi »severne Benetke«, Vas bo navdušilo s svojim aristokratskim šarmom, z veličastnimi muzeji in belimi nočmi (od sredine maja do konca julija), ko nebo potemni šele po polnoči, a somrak prehaja v jutranjo zoro….

Izberite si svoje termine.

1. DAN: (LJUBLJANA) – ZAGREB – ST. PETERBURG
Zbirališče potnikov na zagrebškem letališču oz. na odhodnem mestu v Ljubljani. Po opravljenih letaliških formalnostih odhod letala v St. Peterburg ob 14.20. Pristanek v St. Peterburgu ob 18.00 po lokalnem času. Po opravljenih formalnostih prevoz v hotel in nastanitev. Po želji orientacijski sprehod po mestu. Nočitev.

2. DAN: ST. PETERSBURG »SEVERNE BENETKE«
Zajtrk in avtobusni panoramski ogled mesta, ki ga je ustanovil Peter Veliki: zgradba Admiralitete, palača Stroganov, samostan Smolny, znamenita Petro pavlovska trdnjava s katedralo sv. Petra in Pavla, kjer so pokopani ruski vladarji, tudi poslednji Romanovi, postanek pri križarki Aurora, katere topovski strel je sprožil Oktobrsko revolucijo leta 1917, sprehodili se bomo po najbolj znani ulici Nevski prospekt, ob kateri se nahajajo številne trgovine, restavracije in najlepše palače iz obdobja carske Rusije,… Nekaj prostega časa. Zvečer predlagamo križarjenje po reki Nevi. Nočitev.

3. DAN: ST.PETERBURG – PETERHOF IN ERMITAŽ
Zajtrk. Predlagamo celodnevni avtobusni izlet v Peterhof, poletno palačo Petra Velikega ob Finskem zalivu. Kompleks palač, parkov in vrtov v versajskem stilu, je še posebej poznan po svojih fontanah. Sprehod po parkih in vožnja do znamenitega Ermitaža, v baročnem Zimskem dvorcu, nekdanji rezidenci ruskih carjev. Ogled muzeja z več kot 3 milijoni umetnin, med katerimi se nahajajo dela Michelangela, Leonarda da Vincija, Rubensa, Rembranta, Vincenta van Gogha in mnogih drugih. Zvečer predlagamo odhod na folklorno predstavo s tradicionalnimi ruskimi plesi in pesmimi in z večerjo. Nočitev.

4. DAN: ST. PETERBURG – PUŠKINOVO, DVOREC KATARINE VELIKE – ZAGREB – (LJUBLJANA)
Po zajtrku obisk privatnega muzeja  Fabergé, kjer je na ogled več kot 4000 del dekorativne in lepe umetnosti, vključno s srebrnimi predmeti, slikami, porcelanom,… Največja dragocenost pa je največja zbirka 9 imperialnih velikonočnih jajc, ki jih je ustvaril Fabergé za zadnja dva ruska carja Alexandra III. In Nikolaja II. Odhod v Puškinovo, nekoč Carskoje selo in ogled palače Katarine Velike. Ogled sijajnih dvoran in salonov, vključno z obnovljeno znamenito jantarno sobo, kjer so stene obložene z jantarjem. Ta soba predstavlja eno največjih dragocenosti palače katere prava usoda še do danes ni povsem pojasnjena.

Po ogledih sledi prevoz na letališče in ob 18.50 polet v Zagreb. Pristanek na zagrebškem letališču ob 20.40.

Več o ponudbi

4MEDIA d.o.o.
4EVERTRAVEL turistična agencija

Ogrinova 30
1291 Škofljica
PE Splitska 5, 1000 Ljubljana

T: +386 1 5497104, 5497105
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si

 • POMEMBNO - Vizum: za vstop v Rusijo je potreben vizum, ki ga lahko uredimo v agenciji. Za ureditev vizuma potrebujemo naslednje dokumente: nepoškodovan originalni potni list z vsaj eno popolnoma prazno stranjo, veljaven še vsaj 7 mesecev po zaključku potovanja, 1 barvno fotografijo 3,5 x 4,5 cm, ki ni starejša od 6 mesecev, izpolnjen formular, podpisano pooblastilo, podpis se mora ujemati s podpisom v potnem listu, zdravstveno zavarovanje z asistenco (kritje do 50.000€). Vse potrebne dokumente nam dostavite najpozneje 1 mesec pred potovanjem, da jih lahko posredujemo na rusko ambasado. Vizirane potne liste prejmete pri vodniku na dan potovanja.
  Ob prijavi nam posredujete fotokopijo potnega lista, ostale dokumente pa najpozneje 1 mesec pred odhodom.
dodatna ponudba
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila