KUPI
cena:  465,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več kuponov.
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona na e-mail: 
    4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vsebuje: 
  • avtobusni prevoz z visokokvalitenim turističnim avtobusom Ljubljana–Livorno–Olbia–Cannigione–Olbia–Livorno–Pisa–Ljubljana
  • trajektni prevoz Livorno - Olbia - Livorno
  • 6x nočitev v hotelu Del Borgo ***
  • 6x polpenzion v hotelu Del Borgo ***  (samopostrežni zajtrk in postrežna večerja, 3 hodi in 1/2 l vode)
  • turističnega spremljevalca, animacijo, 
  • vodeno jutranjo vadbo (1001 gib),   
  • ogledi Golfo Aranci, Porto Cervo, Phi beach in Piazza del Duomo
  • stroški cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, turističnega spremljevalca ter DDV
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 3,50€ oseba/dan, prijavnina 14,00€
  • Možna doplačilaenoposteljna soba 145,00€ oseba/dan, 4 posteljna kabina 58,00€ oseba/dan, 2 posteljna kabina 89,00€ oseba/dan, letalski sedež 14,00€ oseba/dan, riziko odpovedi 25,00 oseba/dan, zavarovanje AS z asistenco v tujini 13,00€, cena vseh dodatnih izletov z vsemi vstopninami 120,00€, enoposteljna soba 145,00€, riziko odpovedi 25,00€
  • Kupon - vaucher je veljaven v terminu od 16.09. - 24.09.2019 oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

                                                               "Benvenuti in Sardegna"

Sardinija je drugi največji italijanski otok v mediteranskem morju. Takoj za Sicilijo. Leži zahodno od italijanskega polotoka in tik ob francoskem otoku Korzika. Otok se ponaša s prekrasno naravo, obilico zgodovine, prijaznimi in odprtimi domačini, tradicionalno mediteransko kulinariko in neprekosljivo arhitekturo.

Pri našem tokratnem aktivnem klubu vam ponujamo popolne počitnice na čudoviti Sardiniji. Vsi tisti, ki so otok obiskali ga imenujejo tudi »evropski Maldivi«. 9 dnevno razvajanje, ki vam ga ponujamo vam omogoča, da si sanjsko Sardinijo ogledate in doživite skoraj v celoti.

Po programu našega izleta, v rednem programu in morebitnem doplačilu, boste obiskali skoraj vse znamenitosti otoka in večja mesta. Porto Cervo (najdražje mesto na Sardiniji), Golfo Aranci, Baia Sardinija, mogočna trdnjava Phi beach, Capo d'Orso (gigantska skala v obliki medveda), z ladjo v nacionalni park La Maddalena, Capo Caccia in ogled Neptunove jame (velja za eno od najlepših morskih jam v Sredozemlju), Roccia dell elefante (skala v obliki slona), Castedoria terme, vinarija Surau, Pisa (eno najlepših in najpomembnejših toskanskih mest), naravni vrelec v reki Coghinas, Piazza del Duomo, (trg čudes s poševnim stolpom) nikogar niso pustili ravnodušne. Zato smo prepričani, da tudi vas ne bodo.

Pojdite z nami in tudi vi doživite lepote prekrsanega otoka.....

Program:

1.dan: Odhod avtobusa v opoldanskih urah in vožnja proti Italiji, mimo Benetk, Firenc, do pristaniškega mesta Livorno (559 km), kjer se bomo vkrcali na trajekt. Sledi nočna vožnja do Sardinije. 

2.dan: Pristanek trajekta ob 07.00 uri zjutraj na prelepem otoku. Vožnja do Golfa Aranci in postanek za ogled in nakup tradicionalnega kruha in peciva. Sprehod po obali. Nadaljevanje vožnje po Costa Smeraldi, ogled Porto Cervo (najdražje mesto na Sardiniji, ki ga je zasnoval princ Karim Aga Khan. Prosto za jutranjo kavico in osvežitev. Vožnjo bomo nadaljevali do Baia Sardinija, kjer si bomo ogledali mogočno trdnjavo na Phi beach, ki je sedaj ena izmed najelitnejših diskotek na otoku. Nadaljevanje vožnje do hotela. Prosto do večerje, raziskovanje turističnega kompleksa, večerja in nočitev.

3.dan: Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku (ob doplačilu) možnost odhoda do Capo d'Orso, kjer si bomo ogledali gigantsko skalo v obliki medveda, ki je glavna znamenitost. Pot nadaljaljujemo do S.Teresa di Gallura in naprej proti naj severnejšemu delu otoka Capo Testa. Prosto za osvežitev in kopanje. Pohod do Valle di Luna in ogled rimljanskega kamnoloma. Dolina Valle di Luna je posebna tudi zaradi ljudi, ki v zavetju mogočnih skal, živijo v naravi brez elektrike in sodobnih življnskih pripomočkov. Povratek v hotel, večerja in nočitev.

4.dan: Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku (ob doplačilu) odhod proti mestu Palau. Z ladjo se odpravimo v nacionalni park La Maddalena, ki je bil ustanovljen 4.1.1994 in obsega 180 km obale. Vožnja do otokov Spargi (Costa Corsara), S.Maria (Costa S.Maria) kopanje, malica, ogled mesta La Maddalena. Povratek v hotel okoli 18.00 ure. Večerja in nočitev.

5.dan:   Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku (ob doplačilu) možnost izleta do mesta Alghero, ki leži na drugi strani otoka in je eno najbolj živahnih sardinskih letovišč. Še danes so vidne ponosne katalonske korenine. Sprehod ob srednjeveškem obzidju nam bo razodel mestne skrivnosti. Nadaljevanje vožnje do Capo Caccia in ogled Neptunove jame (668 stopnic vklesanih v mogočne klife), ki velja za eno najlepših morskih jam v Sredozemlju. Vožnja proti Sassariju in ogled Basilica della Santissima Trinità di Saccargia, ki je bila zgrajena 1116 leta ter je ena izmed najlepših bazilik tistega časa. Povratek v hotel, večerja in nočitev.

6.dan: Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku (ob doplačilu) se odpravimo na severno stran otoka in ogled čudovitega srednjeveškega mesteca Castelsardo. Sprehod do impozantnega dvorca na vrhu mestnega hriba, ki ponuja čudovit pogled na vijugaste uličice in pisane hiške. Pot nadaljujemo do Roccia dell elefante, naprej do Terme di Casteldoria, kjer si ogledali naravni vrelec v reki Coghinas (možnost kopanja), povratek v hotel. Večerja in nočitev 

7.dan. Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku (ob doplačilu) možnost ogleda Tombe del Gianti (grobnice velikanov) ter vasi Nuraghi La Prisgiona. Skrivnostne stavbe so vidne povsod. Na gričih, ob cestah, na pol skrite v goščavi, posamično ali v skupinah. Večina jih je stožčaste oblike, z okroglo obokano notranjostjo, s hodniki in stopnišči. Vsi so različni. Nekateri so bili namenjeni bivanju, drugi so bili obrambne utrdbe. Ogled najboljše sardinske vinarije Surau. Povratek, večerja in nočitev. 

8.dan: Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Prosto dopoldne. V popoldanskih urah odhod proti Olbiji, vkrcanje na trajekt ter nočna plovba proti Livornu.

9.dan: V jutranjih urah nadaljevanje vožnje iz Livorna proti Pisi, ki je eno najlepših in najpomembnejših toskanskih mest. V Pisi je začel svoj študij in znanstveno delo Galileo Galilei. Daljši postanek bo namenjen ogledu prelepega romanskega mesta, z znamenitimi spomeniki na Piazza del Duomo, ki ga imenujejo tudi Trg čudes s poševnim stolpom. Stolp se je zaradi peščenih temeljev, Že od prvega dne gradnje se je stolp, zaradi peščenih temeljev, začel nagibati (l. 1173). Predviden prihod v Ljubljano v poznih večernih urah.

 

 

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4Media turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

 

  • Ponudba vsebuje: 
  • avtobusni prevoz z visokokvalitenim turističnim avtobusom Ljubljana–Livorno–Olbia–Cannigione–Olbia–Livorno–Pisa–Ljubljana
  • trajektni prevoz Livorn - Olbia - Livorno
  • 6x nočitev v hotelu Del Borgo ***
  • 6x polpenzion v hotelu Del Borgo ***  (samopostrežni zajtrk in postrežna večerja, 3 hodi in 1/2 l vode)
  • turističnega spremljevalca, animacijo, 
  • vodeno jutranjo vadbo (1001 gib),   
  • ogledi Golfo Aranci, Porto Cervo, Phi beach in Piazza del Duomo
  • stroški cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, turističnega spremljevalca ter DDV

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.


Opomba k ceni:

TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.