KUPI
cena:  69,00 €
DDV je vključen v ceno.
Ponudba je
USPELA!
Na voljo še 4 kuponov
Dni
Ur
Minut
Sekund
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
 • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
 • Cena kupona zajema: sladko dobrodošlico, plastenko vode, avtobusni prevoz z visoko turističnim avtobusom, dvodnevno vstopnico v zabaviščni park, nočitev z zajtrkom v hotelu***, turističnega spremljevalca, cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, organizacijo in DDV. 
 • Vstopna mesta: Ljubljana - parkirišče Dolgi most 4:00 zjutraj
 • Obvezna doplačila: Turistična taksa: 2,50 EUR na osebo. 
 • Možna doplačila: Enoposteljna soba 11,00 EUR na osebo, riziko odpovedi 7,00 EUR na osebo, zavarovanje v tujini 5,78 EUR na osebo. 
 • Popusti: Otroci do 9,99 leta -10 EUR popusta. Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb.
 • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu in najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-5497104 ali 040 688488. Ob rezervaciji navedete šifro kupona.
 • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
 • Kuponi veljajo do zapolnitve kapacitet v terminu 26.04.2020
 • Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Program potovanja je časovno okviren.
 • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 7 dni pred odhodom. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez zavarovanja rizika odpovedi, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska.Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa.

NORA CENA za nepozaben vikend v zabaviščnem parku MIRABILANDIJA!

TERMINI: 26.04.2020

MIRABILANDIJA je drugi največji zabaviščni park v Italiji, ki se nahaja na kar 250.000 kvadratnih metrih zelenih površin, hkrati pa ponuja 44 atrakcij in 12 različnih predstav v živo. V Mirabilandiji ne smete prezreti najvišjega 50m visokega vlaka smrti v Evropi – Katun roller coster, ki doseže 4g in hitrost 104 km/h, najbolj norega mokrega spusta po 27m slapu Niagara, raftinga Rio Bravo, roller costerja Divertical, predstave najboljših svetovnih kaskaderjev »HOT WHEELS« v živo, prostega pada (Discovery in Columbia), najhitrejšega roller costerja v Evropi - ISpeed (od 0-120 km/h v 2,2 sekundi), vrteče se hiše za najmlajše, vlakca smrti za najmlajše, kolesa Eurowheel, majevskega mesta Sian Ka’an,... skratka zabava za vse generacije.


Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Splitska 5, 1000 Ljubljana

T: 01 5497104, 01 5497105, 040 688488
W: www.4travel.si

Podjetje

PROGRAM DVODNEVNEGA IZLETA

1.DAN: Odhod ob 04.00 uri - parkirišče DOLGI MOST v Ljubljani. Vožnja do Ajdovščine, Nove Gorice mimo Benetk in Ravenne do Mirabilandije. Po prihodu v Mirabilandijo, prosto za zabavo. Zabaviščni park ponuja 44 atrakcij in 12 predstav v živo. V parku ne smete prezreti najvišjega in najdaljšega vlaka smrti v Evropi – Katun roller coster, najbolj norega mokrega spusta po 27m slapu Niagara, raftinga Rio Bravo, roller costerja Divertical, »policijske akademije« v živo, prostega pada, najhitrejšega roller costerja v Evropi  ISpeed ( od 0-120 km v 2,2 sekundi), vrteče se hiše za najmlajše, vlaka smrti za najmlajše itd. Ob 19.00 uri odhod proti hotelu. Nastanitev in nočitev.
2. DAN:
 Zajtrk. Po zajtrku odhod v Mirabilandijo in zabava do 18.00 ure. Ob 19.00 uri odhod proti domu. Prihod v Ljubljano v poznih večernih urah. 

Cena vključuje: sladko dobrodošlico, plastenko vode, avtobusni prevoz z visoko turističnim avtobusom, dvodnevno vstopnico v zabaviščni park, nočitev z zajtrkom v hotelu*** v bližini Mirabilandije, turističnega spremljevalca, cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, organizacijo in DDV. 

4MEDIA d.o.o. ima licenco za organizacijo turističnih aranžmajev in licenco za prodajo turističnih aranžmajev.

*Opomba k ceni
TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

dodatna ponudba
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila