KUPI
cena:  348,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev. Kapacitete so omejene
  • Pred nakupom obvezno pokličite na 040688488 in se pozanimajte o prostih kapacitetah
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu na e-mailu: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje; 7 dnevni polpenzion v hotelu Lavina**** samopostrežni zajtrk in večerja (v primeru, da je manj kot 10 gostov v hotelu je strežen zajtrk in večerja), koriščenje Spa centra (bazen, sauna, parna kopel - 120  minut na dan), fitness 60 minut na dan, wi-fi in parkirišče.
  • Popusti za otroke: otroci do 4,99. leta v sobi z dvema odraslima GRATIS, otroci od 5. do 12. leta v sobi z dvema odraslima -50%
  • Obvezna doplačila: Turistična taksa: 1,30 EUR na osebo na dan katero plačate direktno na recepciji
  • Možna doplačila: enoposteljna soba + 60%, Junior suite soba +5,00 EUR na osebo na dan, Superior suite soba + 10,00 EUR na osebo na dan, Deluxe suite +15,00 EUR na osebo na dan, smučarska karta na Jahorini okoli 22,00 EUR
  • Vaucherji so veljavni v izbranih terminih.
  • Splošni pogoji in pravila za TA so sestavni del vsakega programa, potovanja ali nastanitve
  • Organizator programa ima pravico do spremembe programa v primeru slabega vremena ali pomankanja snega. 
    Slabo vreme in pomankanje snega nista razlog za odpoved potovanja. 

Privoščite si smučanje na JAHORINI - olimpijski legendi nekdanje Jugoslavije 

Jahorina, zimska olimpijska legenda nekdanje Jugoslavije, kjer se nostalgikom zasvetijo oči. Smučišče s pregovorno gostoljubnimi domačini, kjer beseda zabava dobi svoj pravi pomen. Gora se lahko pohvali z dobrimi snežnimi pogoji, saj je snežna odeja lahko debela tudi do tri metre, Jahorina pa je v povprečju kar 175 dni na leto pokrita s snegom. 
Danes je Jahorina sodobno smučišče, ki ima 20 kilometrov smučarskih prog. Pred kratkim so na novo zgradili tri šestsedežnice, ki so zelo povečale kapaciteto smučišča. Če ni snega, lahko del smučišča umetno zasnežijo. Ko sem Jahorino obiskal letos poleti, sem videl, da delajo novo žičnico. Tako da kapacitete še povečujejo.


HOTEL LAVINA **** / 
Hotel Lavina leži direktno na smučišču in se nahaja le 30 m od žičnice na gori Jahorina. Ponuja notranji bazen, spa in elegantne nastanitvene enote z brezplačnim brezžičnim internetom.V elegantni hotelski restavraciji vam postrežejo z odlično lokalno kulinariko. Gostje hotela lahko dnevno, do 2 uri, brezplačno koristijo celotni Wellness center, vstop v fitnes pa je omogočen do ene ure na dan. Vse sobe in apartmaji so opremljeni s kabelsko LCD-televizijo, telefonom, sefom ter mini barom. Na voljo je tudi brezplačno parkiranje. Pozimi vsak večer za vzdušje skrbi živa glasba. Hotel Lavina ima tudi animacijsko osebje.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL
4MEDIA d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica
PE Splitska 5, 1000 Ljubljana 

T: 01-549710401-5497104
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si

  • Ponudba vključuje; 7 dnevni polpenzion v hotelu Lavina**** samopostrežni zajtrk in večerja (v primeru, da je manj kot 10 gostov v hotelu je strežen zajtrk in večerja), koriščenje Spa centra (bazen, sauna, parna kopel - 120  minut na dan), fitness 60 minut na dan, wi-fi in parkirišče.