KUPI
cena:  338,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
 • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev.
 • Rezervacijo opravite takoj po nakupu vaucherja na e-mail: 4everlifenet@siol.net
 • Ponudba vključuje; sladko dobrodošlico, 4 dnevni program, 3 dnevno nastanitev v  v apartmajih*** ali mobilnih hišicah, 3 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja - pri večerji vključena tudi domača pijača - domače vino, pivo, sokovi, voda...), vstop v aqua park (13 bazenov),vsakodnevna otroška animacija v Zatonino klubu, 2 dnevna LEGO® Mindstorm akademija po programu za otrokaAqua aerobika, Body relax, športni program; odbojka, nogomet in košarka, Zumba s Sebastianom, podelitev priznanj - diplom, zabavni večer z DJ-em, mini disko za najmlajše, športni animatorji, organizacija dogodka ter DDV, strošek, LEGO® animatorji, vode, plina in elektrike, posoda za kuhanje in kuhinjski pribor, wi-fi, parking in DDV.
 • Lego delavnice bodo organizirane pri minimalni prijavi 45 otrok
 • V ceno so vključeni in dobrodošli vaši ljubljenčki z obvezno predhodno rezervacijo
 • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,45 EUR po osebi na dan in enkratna prijava 5,00 EUR na osebo.
 • Možno doplačilo : dodatni dan 38,00 EUR v apartmajih*** ali mobilnih hišicah. Pri dodatnih dneh so vsi otroci do 12 leta BREZPLAČNO 
 • Kuponi - vaucher je veljaven v terminu od 29.04.-02.05.2022 oziroma do razprodaje prostih mest
 • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

DRUŽINSKI PRVOMAJSKI AKTIVNI KLUB S KREATIVNIMI LEGO®  PROGRAMI ZA OTROKE
 » USTVARJAJ IN SE ZABAVAJ«  v apartmajih*** ali mobilnih hišicah za samo 338,00 EUR za dve osebi in otroka do 11,99 leta.

29.04.-02.05.2022

Gibanje-učenje-veselje-zabava-radost-družina. To je pravi recept za ZDRAVO in AKTIVNO družino.

Otroci se bodo z nami lahko igrali v programih LEGO® Education in se veliko naučili. Poskrbeli bomo,da se bodo otroci naučili programskega jezika, ravnanja z računalnikom, seznanili se bodo področjem matematike, tehnologije, tehnike, družboslovja, naravoslovja in fizike preko LEGO® kockin programov; WeDo, WeDo2.0, Mindstorms, Simple Machines. Tako dečki, kot deklice neizmerno uživajo z nami. Tovrstne počitnice so enkratno doživetje za celotno družino.
Delavnica robotike je lahko dobra investicija počitniških aktivnosti za odrasle in otroke.

Hišni ljubljenčki - Brezplačno

VSAKODNEVNI PROGRAM ZA OTROKE

07.15 - 10.00 URE: LEGO® IGRALNICA
Prosto sestavljanje LEGO® kock po navodilih ali brez. Otrokom bodo na voljo različni komercialni programi - kompleti s katerimi bodo imeli možnost grajenja kock po vsebin. Prav tako se bodo lahko družili v družabnih aktivnostih (razne družabne igre).

10.00 - 12.00 URE: Otroci od 3 - 6 let
Program Education, LEGO® Simple Machines je namenjen raziskovanju in razumevanju naravoslovnih, mehanskih in strojnih koncepto, Vsebina je tesno povezana s fiziko, naravo in tehnologijo (sile...itd). 

14.00 - 16.00 URE: Otroci od 6 - 9 let
Program Education, LEGO® WeDo 1.0 in WeDo 2.0, je napredni program za kreativno razvijanje idej in reševanje problemov, tudi prvi koraki programiranja. Udeleženci preko najboljše metode učenja robotike na delavnicah pridobijo znanja o tehnologiji, naravi, delovanju kompozicij in prvih korakih programiranja. 

16.00 - 18.00 URE: Otroci od 9 let naprej
Program Education, LEGO® Mindstorms je progra, ki temelji na sestavljanju in programiranju robotov. Otroci razvijejo nove ideje, se soočajo s problemi in jih rešujejo, Izzivi in delovanja različnih komponent (motorji, senzorji). Programiranje.

DODATNI PROGRAM ZA OTROKE:

 • zumba s Sebastianom
 • družabne igre (nogomet, košarka)
 • podelitev diplom
 • disko za najmlajše

PROGRAM ZA ODRASLE:

 • igranje odbojke na mivki
 • Zumba s Sebastianom
 • nordijska hoja
 • tehno night
 • zabavni plesni večer z DJ

 

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Splitska 5, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

 

Nastanitev:  TN ZATON HOLIDAY VILLAGE *** / ****

Apartmajsko naselje Zaton Holiday Resort je proglašen za enega najlepših turističnih naselij na Jadranu. Sestavlja ga niz hišic v senci borovega gozda, obkroženih z mediteranskim zelenjem.
Plaža: peščena, delno z betonskimi platoji, dolga cca. 1,5 km, plitvo morje, idealno za otroke, poseben pristop k morju, prilagojen za invalide, mednarodno priznanje za plažo "Modra zastava", možnost najema ležalnikov in senčnikov, tuši, kabine za preoblačenje, tobogan, aquagan, aquapark, jumping center, odbojka na mivki, vodni športi in rekreacija, beach in snack bari
Apartmaji: 
App / 2 studio ***: 20 m2, dnevna soba in spalnica v enem, z ležiščem za 2 osebi, kuhinjska niša, tuš/WC, terasa, pritličje, 
App /3 studio***: 20 m2, dnevna soba in spalnica v enem, z ležiščem za 2 osebi in dodatnim enojnim ležiščem, kuhinjska niša, tuš/WC, terasa, pritličje 
App / 4***: 29 m2, dnevna soba z ležiščem za dve osebi, dvoposteljna soba, kuhinja, tuš/WC, terasa ali balkon, pritličje ali nadstropje
App / 5***:35 m2, dnevna soba z ležiščem za 1 osebo, dve dvoposteljni sobi, kuhinja, tuš/WC, terasa, pritličje

dodatna ponudba
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila