KUPI
cena:  830,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
 • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev.
 • Rezervacijo opravite takoj na e-mail: 4everlifenet@siol.net
 • Ponudba vsebuje:
 • prevoz iz Ljubljane na in z odhodnega letališča, 
 • stroške letalskega in cestnega prevoza po programu
 • kos oddane in kos ročne prtljage na letalu, 
 • nočitev v hotelih (2-4*) v Portu ter v gostiščih ali penzionih, ki bodo ob peš poti
 • organizacijo potovanja in DDV. 
 • Možna doplačila: pri manj potnikih: 7 oseb je 53,00, 6 oseb je 118,00, dodatna oddana prtljaga, riziko odpovedi potovanja
 • Obvezno doplačilo: turistična taksa, prijavnina 14,00€
 • Kupon - vaucher je veljaven 29.09.2020 oziroma do razprodaje prostih mest
 • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

CAMINO- ČUDOVITA HOJA K SAMEMU SEBI

Pustite skrbi doma in se odpravite na Camino v Španijo. Čemernost se s koraki razgublja, srečuješ ostale popotnike in spoznaš, da smo kljub materialnim razlikam v osnovi vsi enaki, saj mora vsak prehoditi svojo pot. Kot pravi pisateljica, ki je prehodila Camino, je to narava, katere del postaneš, in je čas, ki ga imaš, da spoznaš sebe, in so ljudje, ki jih srečaš na poti, saj te vsakdo obogati na svojstven način. Camino je pristnost narave, življenj in odnosov, je odločitev, ki jo sprejmeš, da boš v življenju nekaj spremenil, je to, česar ni moč opisati, temveč potrebno doživeti.
Znano je, da za najbolj popularno pot Camino France, ki je dolga preko 800 km potrebujete skoraj mesec dni. Ker velika večina nima toliko časa, ponujamo doživetje, da si vzamete 8 dni ter prehodite malo več kot 100 km po Galiciji in za to pot tudi prejmete potrdilo.
Na tej poti bo z vami naš sodelavec, ki je tudi sam hodil po več poteh, ki vodijo v Santiago de Compostela. Da boste na poti videli tudi še kaj drugega, smo vam pripravili program, ki vam bo poleg 100 kilometrske peš poti pokazal tudi glavne znamenitosti ob poti.
Da ne bo pretežko, smo vam zagotovili prevoz do začetka poti in spremljavo s kombijem, v katerem bomo vozili prtljago in vam ob morebitnih težavah (vreme, počutje, žulji, ipd.) tudi pomagali. Da se boste res posvetili hoji, vam ne bo treba skrbeti za prenočišča, saj je to vključeno v program.

PROGRAM:

1.dan Ljubljana–Benetke/Treviso–Porto

Prevoz iz Ljubljane na letališče v Treviso, od koder bomo poleteli v Porto. Po pristanku prevoz s kombijem v hotel v Portu, nočitev.

2.–6.dan: hoja po Caminu

Hojo malo čez 100 km peš poti bomo razdelili na več dni, v povprečju od 20 do 25 km na dan, in bo potekala od Sarria preko PortomarinaPalas de ReiaArzuaAmenala do Santiaga de Compostela, kjer si bo mogoče tudi ogledati znamenitosti tega mesta.

7.dan Finister–Vigo–Porto

prevoz do rta Finisterra in zatem vožnja preko mesta Vigo do A Guarda in ogled keltske utrdbe ter pogled na Atlantski ocean in portugalsko obalo. Ko boste pripešačili na cilj, vas bomo zapeljali še v Finisterro, za katero so nekdaj romarji verjeli, da je tam konec sveta. Lahko boste obredno odvrgli (zažgali) del bremen, ki ste jih nosili do tedaj. Nadaljevanje vožnje do mesta Porto, kjer bo nočitev.

8.dan Porto–Benetke/Treviso–Ljubljana

Zadnji dan, 6. oktober 2020 Zajtrk v hotelu. Dopoldan si vzamemo prosto za oglede in popoldan nadaljujemo do letališča. Polet iz Porta v Treviso ter zatem vožnja v Ljubljano.

Minimalno število potnikov: 8.

Hotelska namestitev bo v kategoriziranih objektih. Namestitev med hojo je lahko v penzionih, ki so namenjeni romarjem. Sobe so s kopalnicami in stranišči

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4Media turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30, 1291 Škofljica

PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

PE Dolenjska cesta 324a, 1291 Škofljica (Spar Lavrica)

T: 01 549 71 0401 549 71 05040 688 488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

 • Ponudba vsebuje:
 • prevoz iz Ljubljane na in z odhodnega letališča, 
 • stroške letalskega in cestnega prevoza po programu
 • kos oddane in kos ročne prtljage na letalu, 
 • nočitev v hotelih (2-4*) v Portu ter v gostiščih ali penzionih, ki bodo ob peš poti
 • organizacijo potovanja in DDV. 
 • Možna doplačila: pri manj potnikih: 7 oseb je 53,00€, 6 oseb je 118,00€, dodatna oddana prtljaga, riziko odpovedi potovanja
 • Obvezno doplačilo: turistična taksa, prijavnina 14,00€
 • Kupon - vaucher je veljaven 29.09.2020 oziroma do razprodaje prostih mest
 • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 8 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.

 
Opomba k ceni:

 TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

dodatna ponudba
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila