KUPI
cena:  468,00
vrednost:
468,00 €
popust:
13 %
prihranek:
0,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-13%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Rezervacijo termina opravite pred nakupom vaucherja. Po potrditvi pošljite kode z vsemi želenimi podatki na e-mail: 4everlifenet@siol.net
  • Ponudba vključuje;  5 dni / 4 nočitve za dve osebi na bazi polpenziona (samopostrežni zajtrk in večerja) v COMFORT dvoposteljni sobi - park balkon, Aquatic Beach Club animacijo za odrasle in otroke, vstop v notranji bazen in spa (savne, whirlpool, relax cona in fitnes, predhodna rezervacija), vstop na zunanji bazen Adriatic, športne aktivnosti (razgibavanje, vodna aerobika, tek, odbojka na mivki, namizni tenis), mini klub (15.6.-15.9.), šola plavanja, otroška tekmovanja, mini disko. 
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,40 EUR po osebi na dan, prijavnina 14,00 EUR
  • MOŽNA DOPLAČILA : možnost dodatnih dnevov, Soba superior + 6,00 EUR na osebo na dan, Premium club na vprašanje +14,00 EUR na osebo na dan, parkirišče: 6 EUR/dan, dodatek za polni penzion 15,00 EUR/oseba/dan, doplačila za hišne ljubljenčke 20,00 EUR na dan, otroška posteljica 8,00 EUR/dan.
  • Popusti za otroke: otrok do 11,99 leta na dodatnem ležišču GRATIS, otrok od 12 do 14,99 leta na dodatnem ležišču -50%.
  • Ponudba je veljavna v vseh terminih oziroma do razprodaje prostih mest - preklica
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na www.4travel.si.

Hotel Ilirija se nahaja tik ob obali, v bližini centra Biograda na moru in vas vabi, da uživate v najlepših sončnih zahodih na terasi in v čudoviti dalmatinski kuhinji. Streljaj od hotela je prelepa plaža Dražica, ki je opremljena s kabinami za preoblačenje, prhami in prvo pomočjo. Na plaži se poleg bazena nahaja tudi vstop v morje prilagojen za osebe s posebnimi potrebami. Omogočen je tudi najam ležalnikov in senčnikov. Peščena plaža Dražica ima postopen vstop v morje.

HOTEL ILIRIJA ****

Lokacija: V hotelskem naselju ILIRIJA RESORT v centru Biograda na moru, zraven borovega gozda.
Plaža: 50 m od plaže. Plaža je okronana z modro zastavo.peščena in betonirana (cca. 50 - 400 m od objekta), naravna senca v borovem gozdičku, možnost najema lležalnikov in senčnikov, WC in tuši, kabine za preoblačenje, coctail bar, snack bar, rekreacijske vsebine.
Bazen: Zunanji ogrevani bazen 
polnjen z ogrevano sladko vodo (do 27C), z vodnimi efekti, hidromasažnimi posteljami in ločenim whirlpoolom, direkten pogled na morje, otroški bazen, odprt od maja do oktobra.
Klima: vse sobe in hotelski prostori.
Internet: Wi-Fi proti doplačilu.
Parkirišče: Za doplačilo 5,00 EUR na dan.
Sobe : Comfort soba: pogled park, z balkonom, za dve osebi z možnostjo pomožnega ležišča 80 x 190 cm, tuš/WC, sušilec za lase, klima, ogrevanje, SAT TV + radio, sef, mini bar, direktna telefonska linija, WLAN (na voljo proti doplačilu). Superior soba: sobe s pogledom na morje, z balkonom, za dve osebi, z možnostjo pomožnega ležišča dimenzije 80 x 190 cm, tuš/WC, sušilec za lase, klima, ogrevanje, SAT TV + radio, sef, mini bar, direktna telefonska linija, WLAN (na voljo proti doplačilu).Premium club soba: frontalni pogled na morje, z balkonom, za dve osebi, z možnostjo pomožnega ležišča dimenzije 80 x 190 cm, tuš/WC, sušilec za lase, klima, ogrevanje, SAT TV + radio, sef, mini bar, direktna telefonska linija, WLAN (na voljo proti doplačilu).
POMEMBNO: hotel je deloma prilagojen osebam s posebnimi potrebami.

Več informacij na www.4travel.si

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

  • Popusti za otroke: otrok do 11,99 leta na dodatnem ležišču GRATIS, otrok od 12 do 14,99 leta na dodatnem ležišču -50%.