KUPI
cena:  298,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev.
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu vaucherja na https://www.4travel.si/prijava-zaton-dru381inski-boom-klub.html
  • Ponudba vključuje; sladko dobrodošlico, 4 dnevni program, 3 dnevno nastanitev v  v apartmajih*** ali mobilnih hišicah, 3 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja - pri večerji vključena tudi domača pijača - domače vino, pivo, sokovi, voda...), vstop v aqua park (13 bazenov),vsakodnevna otroška animacija , Aqua aerobika, Body relax, športni program; odbojka, nogomet in košarka, Zumba s Sebastianom, podelitev priznanj - diplom, zabavni večer z DJ-em, mini disko za najmlajše, športni animatorji, organizacija dogodka, strošek, vode, plina in elektrike, posoda za kuhanje in kuhinjski pribor, wi-fi, parking in DDV.
  • vsi otroci do 11,99 leta v spremstvu staršev GRATIS v spremstvu svojih staršev (oče in mama).
  • Popusti za starejše otroke: Otroci stari od 12 -17,99 leta na dodatnem ležišču v spremstvu obeh staršev -50%!
  • Možno doplačilo:  dodaten dan 45,00 EUR na oseboLEGO® AKADEMIJO - ROBOTIKO in LEGO IGRALNICO - 60,00 EUR, HIP HOP s Sebastianom - 30,00 EUR, ŠOLA ROLANJA ali KOTALKANJA - 10,00 EUR na otroka (pri prijavi minimalno 12 otrok), LIKOVNA DELAVNICA - 12,00 EUR na otroka (pri prijavi minimalno 12 otrok), ZNANSTVENA DELAVNICA - 12,00 EUR na otroka (pri prijavi minimalno 12 otrok)
  • Riziko zavarovanja - 5,2% na končno vsoto računa. Oglej si pogoje zavarovanja https://www.4travel.si/klavzula-za-zavarovanje-stroscaronka-odpovedi-potovanja.html
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,55 EUR po osebi na dan in enkratna prijava 5,00 EUR na osebo.
  • Kuponi - vaucher je veljaven v izbranem terminu oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani klikni TUKAJ!

Luksuzne prvomajske BOOM KLUB POČITNICE v najlepšem turističnem naselju TN ZATON**** samo 3 ure vožnje iz Ljubljane
IZBERITE SVOJ TERMIN ZGORAJ NA LEVI STRANI

Apartmajsko naselje Zaton Holiday Resort je proglašen za enega najlepših turističnih naselij na Jadranu. Sestavlja ga niz hišic v senci borovega gozda, obkroženih z mediteranskim zelenjem.
Plaža: peščena, delno z betonskimi platoji, dolga cca. 1,5 km, plitvo morje, idealno za otroke, poseben pristop k morju, prilagojen za invalide, mednarodno priznanje za plažo "Modra zastava", možnost najema ležalnikov in senčnikov, tuši, kabine za preoblačenje, tobogan, aquagan, aquapark, jumping center, odbojka na mivki, vodni športi in rekreacija, beach in snack bari 

Mobilne hišice

POMEMBNO! vsi otroci do 11,99 leta GRATIS v spremstvu svojih staršev (očeta in mame).

Cena vključuje:  sladko dobrodošlico, 4 dnevni program, 3 dnevno nastanitev v apartmajih*** ali mobilnih hišicah, 3 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja - pri večerji vključena tudi domača pijača - domače vino, pivo, sokovi, voda...), vstop v aqua park (13 bazenov),vsakodnevna otroška animacija, Aqua aerobika, Body relax, športni program; odbojka, nogomet in košarka, Zumba s Sebastianom, podelitev priznanj - diplom, zabavni večer z DJ-em, mini disko za najmlajše, športni animatorji, organizacija dogodka ter DDV, strošek, vode, plina in elektrike, posoda za kuhanje in kuhinjski pribor, wi-fi, parking in DDV.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4Media turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica

PE Dolenjska cesta 324a, 1291 Škofljica (Spar Lavrica)

T: 01 549 71 0401 549 71 05040 688 488
W: www.4travel.si
4travel.si@gmail.com

 

Nastanitev:  TN ZATON HOLIDAY VILLAGE ****

Apartmajsko naselje Zaton Holiday Resort je proglašen za enega najlepših turističnih naselij na Jadranu. Sestavlja ga niz hišic v senci borovega gozda, obkroženih z mediteranskim zelenjem.
Plaža: peščena, delno z betonskimi platoji, dolga cca. 1,5 km, plitvo morje, idealno za otroke, poseben pristop k morju, prilagojen za invalide, mednarodno priznanje za plažo "Modra zastava", možnost najema ležalnikov in senčnikov, tuši, kabine za preoblačenje, tobogan, aquagan, aquapark, jumping center, odbojka na mivki, vodni športi in rekreacija, beach in snack bari
mobilne hišice: 

dodatna ponudba
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila