KUPI
cena:  119,00
vrednost:
141,00 €
popust:
15 %
prihranek:
22,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-15%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več vaucherjev. 
  • Cena na osebo vključuje: 4 dni/3noči, namestitev v bungalowu za 2,3,4 ali 5 oseb, All Inclusive light (bogata samopostrežna prehrana, zajtrk od 7:30-10:00 ure, kosilo od 12:30-14:30 ure in večerja 19:15-21:00 ure z vključeno pijačo, popoldanska malica- snack v restavraciji (pijača se toči v centralni restavraciji v času obrokov - pivo, točeno črno in belo vino, brezalkoholne pijače), športna ponudba (namizni tenis, kajak, windsurf, košarka, nogomet, odbojka na mivki, aerobika, aquapark, badminton, mini gym, mini golf, tenis, balinanje, plezalna stena/adrenalinski park), animacija za otroke in odrasle, mini klub (4.-10. leta) - vsako jutro in popoldne animacija za otroke, mini disco za najmlajše, razvedrilni program v amfiteatru (tematski večeri, karaoke), ležalniki na plaži, Wi-Fi na recepciji, restavraciji, baru na plaži in aperitiv baru, parkirišče in DDV in presenečenje.
  • Popusti za otroke: otroci do 3,99 leta GRATIS, v bungalowu kjer biva 5 oseb ima en otrok do 16,99 leta GRATIS.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,35 EUR na osebo na dan, prijava gosta 5,00 EUR na gosta. 
  • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu vaucherja oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-5497104 ali 040 688488. Ob rezervaciji navedete šifro vaucherja.
  • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika - 4EVERTRAVEL. 
  • Kupon lahko unovčite samo v terminu od 19.6.-1.7.2021(izberite termin, kateri vam odgovarja in ga rezervirajte na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-5497104 ali 040 688488)
  • Vaucher se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 7 dni pred odhodom. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez zavarovanja rizika odpovedi, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Odpoved zaradi omejitev Covid-19 - vračilo kupnine v celoti!
    Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa

PREŽIVITE BOOM KLUB POČITNICE V PINE BEACH PAKOŠTANE za ljubitelje počitnikovanja v naravi
TERMIN: 19.6.-1.7.2021 - rezervirajte vaš želeni termin na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-5497104 ali 040 688488

Pine Beach Pakoštane*** - resort iz slamnatih hišk polinezijskega tipa - Preživite BOOM klub brezskrbne počitnice v prekrasni naravi. Več kot 20 športov v ceni!

Izberete si lahko 3,4,5,6, ali 7 nočitev z All Inclusive light uslugo v možnih terminih, ki jih izberete zgoraj levo.
Očarljivi bungalovi, ki so narejeni iz trsk, vas bodo navdušili s svojo enostavnostjo. Njihov zunanji videz in notranja ureditev že na prvi pogled kažeta, da bodo to edinstvene počitnice. Skrbno postavljeni v hladno senco borovega gozda ponujajo zatočišče v naravi vsem tistim, ki si želijo oddiha od vsakdanjega sodobnega življenja. Notranjost je opremljena s posteljami, posteljnino in policami za oblačila, brez električne energije in sanitarij, za popoln občutek letovanja v naravi. 

Lega: Pine Beach Pakoštane se skupaj s svojo 1 km dolgo plažo nahaja znotraj borovega gozda, v neposredni bližini mesta Pakoštane. Oddaljen od mesta Zadar približno 30 km, od Splita 120 km.

Plaža: oddaljena do 200 m, dolga 1 km, postopoma prehaja iz skalnate v peščeno in se končuje v naravnem peščenem zalivu (edinstvenem na Hrvaškem), na plaži prosta uporaba več kot 800 ležalnikov.

Hišice:

TIP HIŠKE VELIKOST RAZPOREDITEV
TIP A2 8 m2 2 ležišča (zakonska postelja), omara
TIP A2 morje 8 m2 2 ležišča (zakonska postelja), omara. Nahajajo se ob morju (1.-3. vrsta).
TIP B3 15 m2 3 ležišča (zakonska postelja + dodat. ležišče ločeno s pregradno steno), omara
TIP C4 24 m2 4 ležišča (zakonska postelja + 2 dodatna ležišča ločena s pregradno steno), omara
TIP C5 24 m2 5 ležišč (zakonska postelja + 3 dodatna ležišča ločena s pregradno steno), omara

Hišice: v vasici je do 560 slamnatih hišic polinezijskega tipa, opremljene s keramičnimi ploščicami, ležišči (vključena posteljnina), omaro, brez elektrike in vode (skupni prostori imajo osvetljavo). Vse hišice so oddaljene največ 30 m od WC-jev, tušev in umivalnikov s toplo vodo.

Internet: Wi-Fi na recepciji, restavraciji, baru na plaži in aperitiv baru brezplačno. Uporaba računalnikov in interneta v internetnem kotičku.

Ostala ponudba naselja: recepcija, na recepciji možnost sefa, menjalnica, aperitiv bar, bar na plaži, trgovina, amfiteater za animacijske aktivnosti, restavracija, parkirišče.

Prehrana: all inclusive light.

Šport in zabava: vsakodnevni organizirani programi animacije in športnih aktivnosti za otroke in odrasle, gostom je na voljo 7 teniških igrišč, namizni tenis, manjši fitness košarka, odbojka na mivki, lokostrelstvo, nogomet, balinanje, aerobika, judo, kajak in jadranje, surfanje, adrenalinski park, stena za plezanje. Šola tenisa in jadranja ter masaža za doplačilo.

Opomba: brisače niso vključene v ceno, gostom priporočamo da seboj prinesejo svoje brisače, baterijske svetilke, baterije prenosnikov in mobilnih telefonov lahko polnite na recepciji brezplačno.

Prihod: po 14. uri, odhod do 10. ure.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica 

T: 040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje

Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa in se nahajajo na tej povezavi https://www.4travel.si/sploscaronni-pogoji-in-pravila-za-potovanja.html