KUPI
cena:  136,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi en ali več vaucherjev !
  • Cena vključuje: 3 dni/ 2 noči - namestitev v izbrani sobi, polpenzion, ogrevani notranji bazen s sladko vodo, otroški bazen z vodnimi efekti. turistična taksa.
  • Obvezna doplačila: strošek rezervacije 16,00 EUR
  • Obvezna predhodna rezervacija pred nakupom vaucherja oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-5497104 ali 040 688488. Ob rezervaciji navedete šifro vaucherja.
  • Popusti za otroke: otrok do 2. leta BREZPLAČNO (brez ležišča); na dodatnem ležišču: otrok 0-14 let BREZPLAČNO,nad 14 let 50%, na osnovnem ležišču: otrok 0-14 let 30 %.
  • Druga doplačila: silvestrska večerja 70 €/osebo, enoposteljna soba 50 %, krajše bivanje 20 %
  • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika - 4EVERTRAVEL. 
  • Vaucher lahko unovčite samo za izbrane termine.
  • Vaucher se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 7 dni pred odhodom. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez zavarovanja rizika odpovedi, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa
  • 5 % popust za starejše od 60 let (popust velja le na redne cene, za odobritev popusta je potrebno predložiti rojstne podatke)

Idealna izbira za aktiven in sproščujoč dopust v Poreču

Lega:  v mirnem delu TN Brulo, do centra Poreča   15 min hoje (obalna sprehajalna pot).
Plaža: kamnita, betonirana, tudi prodnata, travnata, do 300 m.
Bazen: zunanji bazen s sladko vodo, tudi za otroke, ogrevani notranji bazen s sladko vodo, otroški bazen z vodnimi efekti.
Sobe: v sobah klimatska naprava, telefon, LCD SAT­TV, mini bar, sef, kopalnica s sušilcem za lase, nekatere sobe imajo balkon.
Internet: Wi­Fi brezplačno.
Prehrana: samopostrežna zajtrk in večerja.  Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi).
Hotelska ponudba: klimatizirana restavracija, show cooking, lobby bar, wellness bar, sport bar, pool snack bar, fitnes, menjalnica; parkirišče za doplačilo 3 €/ dan.
Šport in zabava: teniška igrišča, Maro Club – dnevna in večerna animacija v hotelu Crystal/Diamant. Ugodnosti za kolesarje: možnost najema koles za doplačilo, shramba za kolesa, organizirane ture, najem GPS naprave. 
Hišni ljubljenčki: dovoljeni v Residence Diamant za doplačilo.
Prijava/odjava: v sobo se lahko nastanite po 14. uri na dan prihoda, zapustite pa jo na dan odhoda do 10. ure

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Splitska 5, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje

Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa in se nahajajo na tej povezavi https://www.4travel.si/sploscaronni-pogoji-in-pravila-za-potovanja.html


5 % popust za starejše od 60 let (popust velja le na redne cene, za odobritev popusta je potrebno predložiti rojstne podatke)