KUPI
cena:  336,00
vrednost:
396,00 €
popust:
15 %
prihranek:
60,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-15%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi en ali več vaucherjev !
  • Cena vključuje: 3 dni/ 2 noči - namestitev v izbrani sobi za dve osebi, polpenzion, notranji in zunanji bazen z ogrevano morsko vodo, savne, sprostitvene cone in fitnes (glede na razpoložljivost), kopalni plašč, 1 brisača/os s torbo za plažo in copati za čas bivanja
  • Obvezna doplačila: strošek rezervacije 16,00 EUR, turistična taksa, prijava 1,45 €/os
  • Obvezna predhodna rezervacija pred nakupom vaucherja oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-5497104 ali 040 688488. Ob rezervaciji navedete šifro vaucherja.
  • Popusti za otroke: na dodatnem ležišču v sobi standard plus in superior otrok 0-7 let BREZPLAČNO, otrok 7-12let 50 %, nad 12 let 20 %; na dodatnem ležišču v sobi premium: otrok 0-12 let BREZPLAČNO, nad 12 let40 %, v sobi suita: oba otroka 0-12 let BREZPLAČNO, nad 12 let 70 %
  • Možno doplačilo v kraju: garaža cca 8 €/dan, zunanje parkirišče brezplačno (dozasedbe mest);
  • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika - 4EVERTRAVEL. 
  • Vaucher lahko unovčite samo za izbrane termine.
  • Vaucher se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 7 dni pred odhodom. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez zavarovanja rizika odpovedi, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa

V času Rimljanov sta bila Cres in Lošinj povezana in sta nosila skupno ime Apsirtides. Mali Lošinj je največje mesto na Lošinju, sedež občine, središče ladjedelništva in turizma. Lošinj ima zelo prijetno podnebje, zato se je razvil poletni, zaradi milih zim pa tudi zimski turizem.

Lega:
 morje le 50 m, sredi borovega gozdička, mesto 200 m, Mali Lošinj 3 km
Plaža: kamnita, deloma betonirana (prhe in kabine za preoblačenje), senčniki in ležalniki (omejeno število), možen najem plovil in skuterjev (za doplačilo)
Bazeni: notranji bazen z morsko vodo, nova zunanja bazena z morsko vodo ter whirpoolom in teraso za sončenje (maj - oktober), bar s prigrizki. Senčniki in ležalniki brezplačno (glede na razpoložljivost)
Sobe: v vseh sobah telefon, SAT-TV, klimatska naprava (gretje in hlajenje), mini bar, sef, internetni priključek, kopalnica (sušilec za lase), večina sob z balkonom

  • Standard sobe: pribl. 24 m2, park ali morska stran, balkon. Nastanitev je primerna za 2 osebi.
  • Superior sobe: pribl. 28 m2, park ali morska stran. Dodatno ležišče je v velikosti 120x185 cm. Nastanitev je primerna za do 3 osebe.
  • Premium sobe: pribl. 32 m2, pogled morje. Dodatno ležišče je v velikosti 80x200 cm. Nastanitev je primerna za do 3 osebe.
  • Družinska soba Suita: pribl. 40 m2, pogled morje. Dvoposteljna soba, dnevni prostor z raztegljivim trosedom (160/180x200 cm), primeren za otroke do 12 let. Nastanitev je primerna za do 2 osebi in do 2 otroka.
  • Soba najboljša cena: manjša soba, park stran, balkon. Francosko ležišče (140x200 cm) primerno za 2 osebi, nastanitev je lahko tudi v sobi prilagojeni za invalide ali v apartmajih Punta.

Superior sobe so prostornejše, z dodatnim ležiščem.
Internet: Wi-Fi brezplačno.
Prehrana: samopostrežna zajtrk in večerja. Za doplačilo kosilo v terminu od 20. 6. in od 31. 8. 2020. Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi). Možnost menjave hotelske večerje z eno izmed a la carte restavracij (Veli Žal, Borik, Steakhouse Diana in Punta) s 30 % popustom glede na redni cenik.
Hotelska ponudba: klimatizirana restavracija, wellness in beauty center (za doplačilo masaže), Vitality cona s telovadnim studiem, IUVENA studio za nego obraz in telesa, dežela savn brezplačno (turška, finska in infrardeča savna, parna kopel in sprostitvena cona), fitnes dvorana z LES MILLS vodenimi programi, zdravniška ambulanta, kavni bar s teraso, prodajalna časopisov, zabaviščno središče (julij, avgust), trgovine, menjalnica, zunanje parkirišče brezplačno, v garaži (za doplačilo)
Šport in zabava: Animacija za odrasle, možnost individualne vadbe z osebnim trenerjem (za doplačilo). Animacija za otroke (5 - 12 let) v terminu od 10. 6 do 8. 9. 2020. Teniška igrišča (13 igrišč, od tega 2 osvetljeni igrišči oddaljeni do 50 m), umetna plezalna stena na odprtem, najem koles, sprehajalne poti, fitnes, vodni športi.
Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.
Prijava/odjava: v sobo se lahko nastanite po 14. uri na dan prihoda, zapustite pa jo na dan odhoda do 11. ure

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4MEDIA d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Splitska 5, 1000 Ljubljana

T: 01 54971040101 5497105040 688488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Podjetje

Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa in se nahajajo na tej povezavi https://www.4travel.si/sploscaronni-pogoji-in-pravila-za-potovanja.html

Cena vključuje: 3 dni/ 2 noči - namestitev v izbrani sobi, polpenzion, notranji in zunanji bazen z ogrevano morsko vodo, savne, sprostitvene cone in fitnes (glede na razpoložljivost), kopalni plašč, 1 brisača/os s torbo za plažo in copati za čas bivanja