KUPI
cena:  125,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
  • Cena kupona zajema: sladko dobrodošlico, plastenko vode, avtobusni prevoz z visoko turističnim avtobusom, 3-dnevno vstopnico v zabaviščni park, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu***, turističnega spremljevalca, cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, organizacijo in DDV. 
  • Vstopna mesta: Maribor: Avtobusna postaja 1:30 zjutraj, Brežice: Avtobusna postaja 2:00 zjutraj, Celje: dvorana Zlatorog 2:05 zjutraj, Lavrica: Ogrinova ulica 3:15 zjutraj, Ljubljana: parkirišče Dolgi most 3:30 zjutraj, Postojna: 4:00 zjutraj, Ajdovščina: 4:20 zjutraj, Nova Gorica: bencinski servis Vrtojba 04:40 zjutraj
  • Obvezna doplačila: prijavnina 10,00 EUR na osebo, turistična taksa: 2,50 EUR na osebo, pri prijavi manjšega števila oseb +5,00 EUR.
  • Možna doplačila: Enoposteljna soba 30,00 EUR na osebo, riziko odpovedi 5%, zavarovanje v tujini 12 EUR na osebo, odhod iz Maribora, Celja, Brežic, Novega Mesta +15,00 EUR, dopoldanski izlet v San Marino 13,00 EUR po osebi (minimalno 15 oseb), Laguna delfinov 32,00 EUR po osebi
  • Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb.
  • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu in najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-5497104 ali 040 688488. Ob rezervaciji navedete šifro kupona.
  • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
  • Kuponi veljajo do zapolnitve kapacitet v izbranem terminu.
  • Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Program potovanja je časovno okviren.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 7 dni pred odhodom. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez zavarovanja rizika odpovedi, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska.Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa.
  • V primeru, da odhod zaradi premajhnega števila prijavljenih iz Celja, Slovenske Bistrice in Maribora ne bo organiziran, bo organiziran odhod iz Ljubljane. Potniki sprejemajo spremembo odhodnega mesta (nezadostno število prijavljenih za odhod iz Celja, Slovenske Bistrice in Maribora ni razlog za odpoved potovanja s strani potnika), razlika v preplačilu pa se povrne na transakcijski račun.
  • V primeru, da odhod zaradi premajhnega števila prijavljenih iz Celja, Slovenske Bistrice in Maribora ne bo organiziran, bo organiziran odhod iz Ljubljane. Potniki sprejemajo spremembo odhodnega mesta (nezadostno število prijavljenih za odhod iz Celja, Slovenske Bistrice in Maribora ni razlog za odpoved potovanja s strani potnika), razlika v preplačilu pa se povrne na transakcijski račun.

Sprostite se v družbi prijateljev ali družine in se odpravite na nepozabni 3 dnevni izlet v MIRABILANDIJO. Prepustite se adrenalinu, smehu in zabavi na 3-dnevnem izletu v zabaviščni park Mirabilandija! V parku ne smete prezreti najvišjega 50 m visokega vlaka smrti v Evropi – Katun roller coster, ki doseže in hitrost 104 km/h, najbolj norega mokrega spusta po 27m slapu Niagara, raftinga Rio Bravo, roller costerja Divertical , »HOT WHEELS SHOW« najboljši kaskaderski šov v Evropi, prostega pada (Discovery in Columbia), najhitrejši roller coster v Evropi - ISpeed ( od 0-120 km v 2,2 sekundi), vrteče se hiše za najmlajše, vlaka smrti za najmlajše, Eurowheel, Majevsko mesto Sian Ka’an in še bi lahko naštevali. 

Vstopna mesta: Maribor - avtobusna postaja 02.00 , Celje - dvorana Zlatorog 02.50 Brežice – parkirišče Lidl 02.15, Novo mesto – Supernova 02.45,  Ljubljana - Dolgi most ob 04.00, Sežana 4.45 trgovski center TUŠ, Nova Gorica- Šempeter, Petrol  05.15. (Odhod iz MB, Celja, Novega mesta in Brežic bodo izvedeni v primeru najmanj 25 prijav).

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4Media turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica

PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

PE Dolenjska cesta 324a, 1291 Škofljica (Spar Lavrica)

T: 01 549 71 0401 549 71 05040 688 488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com

PROGRAM TRODNEVNEGA IZLETA

1.DAN: Odhod ob 04.00 uri - parkirišče DOLGI MOST v Ljubljani. Vožnja do Ajdovščine, Nove Gorice mimo Benetk in Ravenne do Mirabilandije. Po prihodu v Mirabilandijo, prosto za zabavo. Zabaviščni park ponuja 44 atrakcij in 12 predstav v živo. V parku ne smete prezreti najvišjega in najdaljšega vlaka smrti v Evropi – Katun roller coster, najbolj norega mokrega spusta po 27m slapu Niagara, raftinga Rio Bravo, roller costerja Divertical, »Kaskaderske predstave« v živo, prostega pada, najhitrejšega roller costerja v Evropi  ISpeed ( od 0-120 km v 2,2 sekundi), vrteče se hiše za najmlajše, vlaka smrti za najmlajše spustite se po Hara Kiriju, raftajte po brzicah Rio Bravo, postanite arheolog v majevskem mestu Sian Ka'an itd. Ob 19.00 uri odhod proti hotelu. Prosto in nočitev.
2. DAN:
 Zajtrk. Po zajtrku odhod v Mirabilandijo in zabava do večernih ur. Možnost dopoldanskega izleta v San Marino (doplačilo). Vrnitev v hotel. Prosto in nočitev.
3.DAN: Zajtrk. Po zajtrku odhod v Mirabilandijo in še zadnja nora zabava. Možnost izleta v Laguno delfinov (doplačilo). Ob 19.00 uri odhod proti domu. Vrnitev v Slovenijo v poznih nočnih urah.

Cena vključuje: sladko dobrodošlico, plastenko vode, avtobusni prevoz z visoko turističnim avtobusom, 3-dnevno vstopnico v zabaviščni park, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v bližini Mirabilandije, turističnega spremljevalca, cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, organizacijo in DDV. 

4MEDIA d.o.o. ima licenco za organizacijo turističnih aranžmajev in licenco za prodajo turističnih aranžmajev.

*Opomba k ceni
TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.