KUPI
cena:  19,06
vrednost:
31,76 €
popust:
40 %
prihranek:
12,70 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-40%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi več izdelkov, ki jih lahko tudi podari. 
  • Kupon velja za paket 60 kapsul visoko kakovostnega izdelka COLLAGEN EXTRA PREMIUM .
  • Brezplačna dostava.
  • Dostava v 5 delovnih dneh
  • Kupon je unovčljiv do 30.11.2021

Ta specialna formulacija visoko kakovostnega izdelka COLLAGEN EXTRA PREMIUM zagotavlja več kot le kolagen. Vsebuje prilagojeno kombinacijo morskega kolagena z kompleksom vitaminov, mineralov, zelišč in hranil, ki je zasnovana tako, da deluje od znotraj, da bi na celični ravni zaščitilI telo pred staranjem.
Izdelek ne vsebuje umetnih barvil, arom, konzervansov, glutena, mlečnih izdelkov, laktoze, sladkorja, pšenice ali kvasa.

  • Podpira tvorbo kolagena
  • Podpora za lase, kožo in nohte
  • Podpora za kosti, hrustanec in vezivno tkivo
  • Zaščita celic pred oksidativnim stresom
  • Podpora pigmentaciji las in kože
  • Brez laktoze
  • Brez glutena
  • GMP odlična proizvodna praksa
  • Ni primeren za osebe, ki so alergične na ribje olje

 

Več o ponudbi

4MEDIA d.o.o.
Ogrinova 30 
1291 Škofljica

T: 040 688 488
E: info@vitache.com
W: www.vitache.com

Kapsula: hidroksipropil metilceluloza (HPMC – vegetarijanska)

Kolagén je glavna beljakovina vezivnega tkiva v telesu. Prisoten je v koži, kosteh, črevesju, zobeh in mišicah. Telo samo proizvaja kolagen, a s procesom staranja se njegova proizvodnja upočasni.
Kolagen je tudi glavna beljakovina v koži, saj je koža sestavljena večinoma iz vode in kolagena, ki tvori mišice v telesu, koži pa zagotavlja odpornost in čvrstost.
Vsako letoizgubimo minimalno 1% kolagena, kar pa je odvisno tudi od našega življenjskega sloga. Zaradi tegajepotrebno kolagen dodajati tako od znotraj kot od zunaj.
S posebno formulo smo naredili ciljno prehransko dopolnilo v podporo zdravju in lepoti, ki vsebuje:
Morski kolagen
 je glavna sestavina tega dodatka in se pridobiva iz morskih virov – splošno velja za najkakovostnejši in najbolj bio razpoložljiv vir kolagena. Izdelek je dopolnjen z vključitvijo izbranih vitaminov, mineralov, zelišč in nekaterih drugih hranil.

Vitamini: Vitamin B3 (niacin), vitamin C, vitamin E in biotin.
Minerali: silicij, cink, baker in selen.
Zelišča in druga hranila: granatno jabolko, hialuronska kislina (zagotavlja elaginsko kislino), seme grenivke, rožmarinov list, borova skorja, astaksantin.

B7 – Biotin  je v vodi topen B vitamin, ki ga imenujemo tudi vitamin B7 in je bil prej znan kot vitamin H ali koencim R. Prispeva k normalnem sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema, presnovi makrohranil, normalni psihološki funkciji, k ohranjanju zdravih las in zdrave kože in pri ohranjanju zdravih sluznic.

Vitamin B3 (niacin) prispeva k normalni psihološki funkciji,  presnavljanju energije, delovanju živčnega sistema, vzdrževanju sluznice in kože  ter k zmanjšanju utrujenosti.

Vitamin C omogoča normalno delovanje imunskega. Prav tako sodeluje pri tvorbi kolagena, ki je pomemben za delovanje krvnih žil, vpliva na kosti, hrustanec, dlesni, zobe in kožo, prispeva k sproščanju energije pri presnovi, za normalno delovanje živčnega sistema, za psihološko delovanje, za zaščito celic pred oksidativnim stresom, hkrati pa pomaga pri zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, k obnovi reducirane količine vitamina E ter k povečanju absorpcije železa.

Vitamin E prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Cink ima vlogo pri normalni sintezi DNK, pri kislinsko-bazični presnovi, presnovi ogljikovih hidratov, pomemben je za kognitivno funkcijo, za normalno plodnost in razmnoževanje. Potreben je pri presnovi makrohranil, maščobnih kislin, vitamina A, za sintezo beljakovin, prispeva pa tudi  k ohranjanju zdravih kosti, las, nohtov in kože ter k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi. Pomemben je za ohranjanje vida, za delovanje imunskega sistema, za zaščito celic pred oksidativnim stresom in opravlja tudi vlogo pri postopku delitve celic.

Baker omogoča vzdrževanje vezivnih tkiv, normalno pigmentacijo las in kože ter ščiti celice pred oksidativnim stresom. Zagotavlja normalno delovanje imunskega sistema, živčnega sistema, normalno presnavljanje energije in  transport železa v telo.

Selen je pomemben za zdravje las in nohtov, za dobro funkcioniranje  imunskega sistema in ščitnice ter ščiti celice pred oksidativnim stresom.