KUPI
cena:  139,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
 • Vsak lahko kupi, podari in unovči več kuponov.
 • Cena kupona zajema: prijavnina, sladko dobrodošlico, plastenko vode, avtobusni prevoz z visoko turističnim avtobusom, vstopnico v zabaviščni park, nočitev z zajtrkom v hotelu***, ogled festivala stripa v San Marinu, turističnega spremljevalca, zdravstveno zavarovalna prtljaga, cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, organizacijo in DDV. 
 • Vstopna mesta: Maribor: Avtobusna postaja 1:30 zjutraj, Brežice: Avtobusna postaja 2:00 zjutraj, Celje: dvorana Zlatorog 2:05 zjutraj, Lavrica: Ogrinova ulica 3:15 zjutraj, Ljubljana: parkirišče Dolgi most 3:30 zjutraj, Postojna: 4:00 zjutraj, Ajdovščina: 4:20 zjutraj, Nova Gorica: bencinski servis Vrtojba 04:40 zjutraj
 • Obvezna doplačila: Turistična taksa: 2,65 EUR na osebo, prijava gosta 3,50 EUR (enkratno), v slučaju manjšega števila potnikov
       
  med 35 in 44 potnikov: 15 EUR na osebo
       med 25 in 34 potnikov :31 EUR na osebo
 • Možna doplačila: Enoposteljna soba 20,00 EUR na osebo, riziko odpovedi 5%, zavarovanje v tujini 9,78 EUR na osebo, odhod iz Maribora, Celja, Brežic, Novega Mesta +25,00 EUR ( odhod iz MB, Celja in Brežic bo v primeru minimalno 25 prijavljenih )
 • Popusti: Otroci do 1m velikosti -51,00 EUR. Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 45 oseb.
 • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu in najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net ali telefon 01-5497104 ali 040 688488. Ob rezervaciji navedete šifro kupona.
 • Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
 • Kuponi veljajo do zapolnitve kapacitet v izbranem terminu.
 • Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Program potovanja je časovno okviren.
 • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 7 dni pred odhodom. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez zavarovanja rizika odpovedi, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska.Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa.

Nepozaben vikend v zabaviščnem parku MIRABILANDIJA in ogled festivala Comics Sans v San Marinu!

27.08.-28.08.2022

TERMINE OZNAČITE - IZBERITE ZGORAJ PRI SLIKI !

MIRABILANDIJA je drugi največji zabaviščni park v Italiji, ki se nahaja na kar 250.000 kvadratnih metrih zelenih površin, hkrati pa ponuja 44 atrakcij in 12 različnih predstav v živo. V Mirabilandiji ne smete prezreti najvišjega 50m visokega vlaka smrti v Evropi – Katun roller coster, ki doseže 4g in hitrost 104 km/h, najbolj norega mokrega spusta po 27m slapu Niagara, raftinga Rio Bravo, roller costerja Divertical, predstave najboljših svetovnih kaskaderjev »HOT WHEELS« v živo, prostega pada (Discovery in Columbia), najhitrejšega roller costerja v Evropi - ISpeed (od 0-120 km/h v 2,2 sekundi), vrteče se hiše za najmlajše, vlakca smrti za najmlajše, kolesa Eurowheel, majevskega mesta Sian Ka’an,... skratka zabava za vse generacije.
Letošnja tema festivala stripa v San Marinu 2022 bo "Potovanje v svet fantazije in fantastičnega".
Številne izkustvene poti in številna tematska področja govorijo o "FANTAZIJI", začenši z ogri, vitezi in hobiti, ki se bodo potegovali za obrambo "The One Ring", skozi najbolj znano šolo čarovnije na svetu, kjer lahko nadobudni čarovniki vzamejo ure učenja, do sveta pravljic, kjer se lahko potopijo v fantastični svet Sneguljčice. Za popolno vesolje domišljije bo na voljo tudi svet steampunk, ki bo poskrbel, da bomo živeli v vzdušju, razdeljenem med paro in mehaniko.
Poleg naštetega bosta tukaj tudi področja znanstvene fantastike z legijami vojakov imperija, ki bodo izzvali viteze Jedije, do MULTIVERSE Marvelovih in DC superjunakov s številnimi presenečenji za vsakogar. Odhod iz San marina v popoldanskih urah. Prihod v Ljubljano v poznih večernih urah. 

ODHODI:
- Maribor: Avtobusna postaja 1:30 zjutraj
- Brežice: Avtobusna postaja 2:00 zjutraj
- Celje: dvorana Zlatorog 2:05 zjutraj
- Lavrica: Ogrinova ulica 3:15 zjutraj
- Ljubljana: parkirišče Dolgi most 3:30 zjutraj
- Postojna: 4:00 zjutraj
- Ajdovščina: 4:20 zjutraj
- Nova Gorica: bencinski servis Vrtojba 04:40 zjutraj

(Odhod iz MB, Celja in Brežic bo izveden v primeru najmanj 20 prijav)


Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4Media turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica

PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

PE Dolenjska cesta 324a, 1291 Škofljica (Spar Lavrica)

T: 01 549 71 0401 549 71 05040 688 488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com

PROGRAM DVODNEVNEGA IZLETA

1.DAN: Odhod ob 04.00 uri - parkirišče DOLGI MOST v Ljubljani. Vožnja do Ajdovščine, Nove Gorice mimo Benetk in Ravenne do Mirabilandije. Po prihodu v Mirabilandijo, prosto za zabavo. Zabaviščni park ponuja 44 atrakcij in 12 predstav v živo. V parku ne smete prezreti najvišjega in najdaljšega vlaka smrti v Evropi – Katun roller coster, najbolj norega mokrega spusta po 27m slapu Niagara, raftinga Rio Bravo, roller costerja Divertical, »policijske akademije« v živo, prostega pada, najhitrejšega roller costerja v Evropi  ISpeed ( od 0-120 km v 2,2 sekundi), vrteče se hiše za najmlajše, vlaka smrti za najmlajše itd. Ob 19.00 uri odhod proti hotelu. Nastanitev in nočitev.
2. DAN:
 Zajtrk. Po zajtrku odhod v San Marino in ogled festivala stripa. Letošnja tema festivala stripa v San Marinu 2022 bo "Potovanje v svet fantazije in fantastičnega".
Številne izkustvene poti in številna tematska področja govorijo o "FANTAZIJI", začenši z ogri, vitezi in hobiti, ki se bodo potegovali za obrambo "The One Ring", skozi najbolj znano šolo čarovnije na svetu, kjer lahko nadobudni čarovniki vzamejo ure učenja, do sveta pravljic, kjer se lahko potopijo v fantastični svet Sneguljčice. Za popolno vesolje domišljije bo na voljo tudi svet steampunk, ki bo poskrbel, da bomo živeli v vzdušju, razdeljenem med paro in mehaniko.
Poleg naštetega bosta tukaj tudi področja znanstvene fantastike z legijami vojakov imperija, ki bodo izzvali viteze Jedije, do MULTIVERSE Marvelovih in DC superjunakov s številnimi presenečenji za vsakogar. Odhod iz San marina v popoldanskih urah. Prihod v Ljubljano v poznih večernih urah. 

Cena vključuje: sladko dobrodošlico, plastenko vode, avtobusni prevoz z visoko turističnim avtobusom, vstopnico v zabaviščni park, nočitev z zajtrkom v hotelu*** v bližini Mirabilandije, ogled festivala stripa v San Marinu, turističnega spremljevalca, cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, organizacijo in DDV. 

4MEDIA d.o.o. ima licenco za organizacijo turističnih aranžmajev in licenco za prodajo turističnih aranžmajev.

*Opomba k ceni
Skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika si pridržujemo pravico do spremembe cene ( če pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov) in skladno z 902. členom istega zakonika pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebno za izvedbo programa.
Splošna pravila in pogoji za TA so sestavni del programa in si jih lahko ogledate tukaj!

TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

dodatna ponudba
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila