KUPI
cena:  219,00
vrednost:
233,00 €
popust:
6 %
prihranek:
14,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-6%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev.
  • Rezervacijo opravite takoj po nakupu vaucherja na e-mail: 4travel.si@gmail.com
  • Ponudba vključuje;  pijača dobrodošlice, povratni prevoz z visoko turističnim avtobusom, 2 dnevni polpenzion v dvoposteljnih sobah (bogati samopostrežni zajtrk in večerja), lahko kosilo v  Briševu,   vstop v notranji bazen,  kopalni plašč v sobi,  90 minut  Salvia Spa wellnessa ,  križarjenje po pašmanskem  kanalu z ladjo  Dora, animacija, večerna zabava, turistična taksa, prijava gosta, organizacija izleta, dnevnice šoferja, cestnine in DDV in   presenečenje.
  • Možno doplačilo:  soba morska stran 7,00 EUR na osebo na dan, enoposteljna soba 32,00 EUR na osebo na dan. riziko odpovedi +5,2%, zavarovanje s asistenco v tujini 8,00 EUR
  • Kuponi - vaucher je veljaven v izbranem terminu oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

 ZA 8. MAREC DAN ŽENA V BIOGRAD NA MORU    08.03.-10.03.2024  (samo še 9 prostih mest)

https://ilirijabiograd.com/sl

Hotel Ilirija**** z lokacijo na obalnem sprehajališču gostom ponuja edinstven občutek, pri čemer jim omogoča neposreden dotik z morjem z vsemi vsebinami na dosegu roke.

Za gastronomske užitke obiščite moderno penzionsko in à la carte restavracijo hotela. Naj bo vaš poletni favorit za romantična sproščanja prijetno vzdušje, ki vas pričakuje v baru s teraso in živo glasbo. Edinstvene wellness vsebine na skupni površini kar 2000 m2 ponujajo sproščanje v coni Spa na najvišjem nadstropju hotela s spektakularnim pogledom na morje, vrhunskimi lepotnimi tretmaji in prečudovitim pogledom iz notranjosti neskončnega bazena. Za goste, ki želijo združiti dopust in si okrepiti zdravje, je novost v ponudbi Medicinski center za fizioterapijo in ortopedijo v sodelovanju s polikliniko FizioVita. Kot hotelskemu gostu so vam na voljo tudi vse druge vsebine resorta v hotelih Adriatic in Kornati, ki vključujejo zunanji neskončni bazen z ležalniki, otroški klub, igralnico in otroško igrišče ter animacijski program.PROGRAM
1.dan: 
V zgodnjih jutranjih urah se bomo odpravili iz večjih slovenskih mest proti Biogradu na Moru. Ustavili se bomo v Briševu na kmečkem turizmu OPG Butić, ki je znan po svoji travarici in domači fržolovki. Ob lahki malici bomo degustirali njihova vina in rakijo  ter se zavrteli ob zvokih klap. Po degustaciji se bomo odpravili preko Zadra do Biograda na Moru, kjer se bomo namestili v hotel ILIRIJA****, ki razpolaga tudi z notranjim bazenom. Po namestitvi boste imeli prosto za uživanje. Sledita večerja in nočitev.

2.dan: 
Po zajtrku se bomo odpravili na mini križarjenje z ladjo Nada po pašmanskem kanalu,  ki   je bogat z velikim številom otokov in otočkov. Posebnost je, da ima svetovno znan otoček Galešnjak - znan tudi kot "Otok ljubezni", ki je naravno videti v obliki srca in je eden najbolj obiskanih otočkov. zelo obiskan.   Po ogledu pa se bomo odpravili v mesto Biograd na Moru, kjer bomo imeli čas za kosilo ali kavico. V popoldanskih urah se bomo odpravili nazaj proti hotelu, kjer bo čas za počitek in uživanje v bazenu. Sledi večerja ter zabava. Nočitev.

3.dan: 
Po zajtrku prosto za uživanje. V  opoldanskih urah se bomo počasi odpravili proti Sloveniji z občasnimi postanki. Domov se bomo vrnili v večernih urah.V ceno je vključeno:  pijača dobrodošlice, povratni prevoz z visoko turističnim avtobusom, 2 dnevni polpenzion v dvoposteljnih sobah (bogati samopostrežni zajtrk in večerja), lahko kosilo v  Briševu,   vstop v notranji bazen,  kopalni plašč v sobi,  90 minut  Salvia Spa wellnessa ,  križarjenje po pašmanskem  kanalu z ladjo  Dora, animacija, večerna zabava, turistična taksa, prijava gosta, organizacija izleta, dnevnice šoferja, cestnine in DDV in   presenečenje.

Možna doplačila: soba morska stran 7,00 EUR na osebo na dan, enoposteljna soba 32,00 EUR na osebo na dan. riziko odpovedi +5,2%, zavarovanje s asistenco v tujini 8,00 EUR

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4Media turizem in storitve d.o.o.
Ogrinova 30
1291 Škofljica

PE Dolenjska cesta 324a, 1291 Škofljica (Spar Lavrica)

T: 01 549 71 0401 549 71 05040 688 488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com

 

Nastanitev

https://ilirijabiograd.com/sl

Hotel Ilirija**** z lokacijo na obalnem sprehajališču gostom ponuja edinstven občutek, pri čemer jim omogoča neposreden dotik z morjem z vsemi vsebinami na dosegu roke.