KUPI
cena:  479,00
DDV je vključen v ceno.
Izberite Termin:
Dni
Ur
Minut
Sekund
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Vsak lahko kupi in podari več vaucherjev.
  • Rezervacijo opravite takoj na link https://www.4travel.si/prijava-otok-vis.html
  • Ponudba vključuje: plastenko vode, pijačo dobrodošlice, povratni avtobusni in trajektni prevoz, 7 dnevno namestitev v hotelu Biševo - standard soba z balkonom - pogled park, 7 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk, večerja s klasično strežbo), obisk TITOVE ŠPILJE in pohod na Hum, ogled mesta Vis,vodene raztegovalne vaje, mini olimpijado, ogled notranjosti otoka, ogled podzemne bolnišnice JNA, animacijo, organizacijo ter turističnega spremljevalca.
  • Obvezna doplačila: prijava gosta 7€, turistična taksa 2€ oseba/dan 
  • Možna doplačila: enoposteljna soba 159€, morska stran 58,00€ na sobo
  • Vaucher je veljaven v terminu od 14.9.-21.9.2024 in od 21.9.-28.9.2024
  • oziroma do razprodaje prostih mest
  • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.

Vis, otok z neokrnjeno naravo

Hrvaški otok v srednjem jadranu je znan predvsem po neokrjeni naravi. Ima zelo milo podnebje, malo padavin in zelo prijetne temperature.  Po velikosti je deseti otok na Hrvaškem. Meri  90,3 km² in ima približno 4.500 prebivalcev.

Otok ima dve večji mesti; in sicer Komižo in Vis, ki je s svojim pristaniščem edina povezava s celino. Najvišji vrh otoka je Hum, ki meri 578 metrov. Južna obala ima več manjših prekrasnih zalivov (Travna Vela, Stiniva, Teleška Vela, Ploče). Otok od severovzhoda proti jugozahodu prepletajo kraška polja. (Dračevo polje, Plisko polje, Zlo polje). Na njih večinoma uspeva vinska trta. Viško vino, ki je tudi zelo dobro se imenuje plavac.

Hotel Biševo, ki je del naše tokratne ponudbe se nahaja tik ob peščeni plaži. Zaradi specifičnosti gradnje in obnove na celotnem otoku Vis, je tudi omenjeni hotel malce nižjega ranga oz., starejše izdelave.

Pri tokratnem vam ponujamo izlet z ladjico na otok Biševo, ki vključuje ogled Modre špilje, prevoz z ladjico s kosilom, animacijo in pohod čez otok do zaliva Porat. Nismo pozabili na prosti čas, katerega izkoristimo za kopanje in sproščeno druženje v enem od najlepših plaž.

Pri lokalnem kmečkem turizmu ponudijo jagenjčka, kozlička, teletino ali hobotnico z zelenjavo izpod peke. K ponudbi vsekakor sodi tudi pijača domače pridelave (vino, domači sokovi, likerji....)

Ob degustacijah se servirajo dobrote domače oz., lokalne pridelave (sir, marmelado, ribja pašteto, vino, rakijo, likerje, olivno olje...)

Krožna vožnja z ladjico nam ponudi ogled otoka iz čisto drugačne perspektive. Kopanje oz., čas za osvežitev na mestih, ki so nedostopna z avtobusom oz., peš.

Z lokalnim vodičem si ogledamo mesto Vis, ki ima ogromno burne zgodovine, zanimivosti in anekdot, ki jih poznajo le domačini.

Program:

1.DAN: Namestitev v hotelu BIŠEVO. Hotel se nahaja tik ob peščeni plaži, od centra mesta Komiže oddaljen približno 100 m. Popoldne prosto, zvečer večerja v hotelu in nočitev.

2.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (raztegovalne vaje). Zajtrk. Po zajtrku izlet v notranjost otoka, ogled TITOVE ŠPILJE, kjer je v
 letu 1944 Tito uporabljal manjšo votlino kot svoje zavetišče, medtem, ko je v drugi večji zasedalo najvišje vodstvo nove Jugoslavije. V manjši votlini je imel Tito svojo pisalno mizo, stol in telefon, posebej izdolben prostor za posteljo ter prostor namenjen svojemu štirinožnemu prijatelju Tigru.. Po ogledu sledi vzpon na najvišjo točko na otoku—HUM ( 587 m). Pešpot Titova špilja - Hum in nazaj (cca. 1 uro hoje). Popoldan obisk kmečkega turizma (IZPOD PEKE - ob doplačilu). Večerja.

3.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (raztegovalne vaje). Zajtrk. Po zajtrku, možnost ogleda MODRE ŠPILJE (ob doplačilu), ki leži na vzhodnem delu otoka BIŠEVO v zalivu Balun. Prvi jo je opisal Ransonet, javnosti pa je dostopna od 1884, ko je bil narejen vhod iz zunanje strani. Ima dva vhoda: manjši, ki je bil narejen umetno in večji, skozi stropno odprtino. Iz stropne odprtine pada v jamo snop sončnih žarkov, ki se odbijajo od vode in ustvarjajo modro svetlobo. Jama je globoka med 3 in 20 metri. Po ogledu se bomo odpravili peš preko otoka v uvalo PORAT na eno izmed najlepših plaž, kjer bomo imeli kosilo. Prosto in kopanje. Vrnitev v Komižo v večernih urah. Večerja in nočitev.

4.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (raztegovalne vaje). Zajtrk. Pohod   proti otočkom Barjaci, kjer   si bomo   ogledali   prizorišče   zaključnega dela filmske   uspešnice MAMMA   MIA.   Kopanje na plaži Barjoška.   Vrnitev   v   hotel   
 in nočitev.

5.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (raztegovalne vaje). Zajtrk. Po zajtrku se bomo odpravili do mesta Vis, kjer se bomo sprehodili po zanimivem antičnem mestu ter na obali popili kavico ali sok. Ogledali si bomo tudi  arheološki in zgodovinski muzej (ob doplačilu). Po ogledu Visa se bomo odpravili na čudovito plažo Stončico, (možnost kopanja). Povratek v hotel.    Večerja. 

6.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (raztegovalne vaje). Zajtrk. Po zajtrku vožnja z ladjo okoli otoka in ogled Stinive, Rukavca, Zelene špilje, Bodikovca, itd.(ob doplačilu). Ostali prosto. Večerja. 

7.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (raztegovalne vaje). Zajtrk. Po zajtrku možnost pohoda do Stupišta in ogled podzemnih rovov JNA (pešpot cca. 1,5 ure hoje v eno smer). Po ogledu degustacija na kmetiji Sviličič (sir, marmelada, ribja pašteta, vino, rakija, likerji - 
ob  doplačilu)., ostali prosto. Večerja.

8.DAN: Jutranja rekreacija ob 7.30 uri (raztegovalne vaje). Zajtrk. Po zajtrku prosto. V opoldanskih urah odhod iz Komiže. Prihod v Ljubljano, v poznih večernih urah. 

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL turistična agencija
4EVERLIFENET
Vlado Balažinec s.p.
Ogrinova 30
1291 Škofljica / PE Cesta v Mestni log 88a, 1000 Ljubljana

T: 01 549710401, 01 5497105, 040 688 488
W: www.4travel.si
4travel.booking@gmail.com 

Ponudba vsebuje:

  • Ponudba vključuje: plastenko vode, pijačo dobrodošlice, povratni avtobusni in trajektni prevoz, 7 dnevno namestitev v hotelu Biševo - standard soba z balkonom - pogled park, 7 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk, večerja s klasično strežbo), obisk TITOVE ŠPILJE in pohod na Hum, ogled mesta Vis,vodene raztegovalne vaje, mini olimpijado, ogled notranjosti otoka, ogled podzemne bolnišnice JNA, animacijo, organizacijo ter turističnega spremljevalca

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.

 
Opomba k ceni:

 TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila
dodatna ponudba
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila