KUPI
cena:  5,50
vrednost:
11,00 €
popust:
50 %
prihranek:
5,50 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-50%
action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Ponudba vsebuje: 100 lakmusovih lističev za merjenje pH v urinu. Zelo natančni pH lističi s skalo razdeljeno na 0,25 pH in CE certifikatom.
  • Naročilo oddate preko e-maila: ph@vodnifiltri.com s posredovano šifro kupona in naslovom za pošiljanje.
  • Izdelek prejmete po pošti, poštnina je brezplačna. 
  • Kuponi so unovčljivi do 1.4. 2015.

Preverite pH v vašem urinu z zelo natančnimi pH lističi, saj imajo skalo razdeljeno na 0,25 pH. Urin ima običajno pH med 5-7,5. Lističi s skalo od 1-14 niso primerni za merjenje urina, saj so nenatančni. Naši lističi imajo certifikat CE.

Pri zakisanosti telesa gre za koncentracijo strupov v naših celicah, tkivih in kot tudi v organih, ki se pojavijo zaradi nepravilnega prehranjevanja oz. vrenja le-te, povečanega stresa ter zauživanja raznih zdravil, antibiotikov in kontracepcije. Vse to pripelje k številnim boleznim, kot posledica prenasičenosti s kislinami. Razni virusi, bakterije in glivice, se nemoteno množijo in povzročajo zdravstvene težave, prav ob nepravilni kislosti. Zakisanost organizma (acidoza) je stanje prekomernih odpadnih kislin v našem telesu, ki se pojavijo v tkivih in so poglaviten dejavnik za nastanek vseh bolezni.

Več o ponudbi

Bluenet Sebastjan R i b a r i č s.p.
Marxova 31
6330 Piran 

E: ph@vodnifiltri.com
W: www.vodnifiltri.com 

Uporaba je zelo preprosta: vzemite listek lakmusovega papirja in ga za 1 sekundo podržite pod curek urina in ga otresite. Listek se bo takoj obarval. S pomočjo barvne skale, odčitajte, kolikšna je pH vrednost urina.

zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila