KUPI
cena:  259,00
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
NORA
CENA
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
 • Vsak lahko kupi in podari več kuponov. Kapacitete so omejene
 • Pred nakupom kupona obvezno pokličite na 040688488 in se pozanimajte o prostih kapacitetah
 • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona in ga zamenjate za vaucher na e-mail: 4everlifenet@siol.net
 • Ponudba vključuje; pijača dobrodošlice, povratni avtobusni prevoz Ljubljana-Sarajevo-Ljubljana,  4 dni / 3 nočitev na bazi nočitve z zajtrkom v hotelu Hollywood **** za eno osebo, novoletna gala večerja z bogatim asortimanom bosanskih in internacionalnih jedi, pijača ALL INCLUSIVE: naravni in gazirani sokovi, mineralna voda, rakije (šljivovica, kruška, loza), stock, vlahov, jubilarni brandy, vodka, črno in belo domače vino, pivo (Sarajevsko in Union) s Hollywood bandom, vstopnina in vodenje v tunel spasa, ogled Sarajeva z lokalnim vodičem, lokalni transferji, koriščenje bazena, savne in fitnes centra v hotelu, enkratno koriščenje bazena v sklopu Termalne rivijere Ilidža, parkirišče, organizacija, Wi-Fi.
 • Pavšal za otroke do 6,99. leta v sobi z dvema odraslima: 99,00 EUR, otroci od 7. do 12. leta v sobi z dvema odraslima: 179,00 EUR, otroci od 12 - 18 leta v sobi z dvema odraslima: 229,00 EUR
 • Obvezna doplačila: Turistična taksa: 1,00 EUR na osebo na dan, Prijava gosta: 5,00 EUR, Prevoz iz Maribora in Celja +15,00 EUR
 • Možna doplačila: enoposteljna soba + 85,00 EUR na osebo, riziko odpovedi +5%, zavarovanje s asistenco v tujini 11,00 EUR
 • Kuponi so veljavni v terminu od 29.12.2021 do 02.01.2022 oziroma do zapolnitve kapacitet
 • Splošni pogoji in pravila za TA so sestavni del vsakega programa, potovanja ali nastanitve.

Privoščite si praznovanje NOVEGA LETA 2020 v Sarajevu in uživajte v silvestrskem večeru s Hollywood bandom, silvestrsko večerjo in pijačo ALL INCLUSIVE. Odhodi tudi iz Maribora, Celja, Brežic, Novega Mesta (Odhod iz Maribora, Celja in Brežic bo izveden v primeru najmanj 15 prijav).

Hotel Hollywood **** se nahaja v bližini zelenega okrožja Ilidža v Sarajevu, 2km od mednarodnega letališča. Ponuja prostorne in sodobno opremljene sobe z brezplačnim brezžičnim internetom, s klimatsko napravo in z masažno kadjo. Kot gost hotela imate brezplačen vstop v hotelski bazen, savno in fitnes. Nudi vam tudi brezplačno varovano parkirišče.V sklopu hotela je še notranji bazen, športna dvorana in bowling center.
V bližini hotela najdete izvir reke Bosne (Vrelo Bosne).

V sklopu hotela je še notranji bazen, športna dvorana in bowling center.

PROGRAM:

1. dan (29.12.2021) 
Odhodi v zgodnjih jutranjih urah z odhodom avtobusa iz Maribora, Celja, Ljubljane (5.00) in Čateža. Sledi vožnja mimo Novega mesta do mejnega prehoda Obrežje, kjer bomo prestopili mejo in nadaljevali našo pot do mejnega prehoda z Bosno in Hercegovino. Vožnja mimo Zenice do Sarajeva, glavnega mesta BIH. Namestitev v hotelu in nočitev. 

2. dan (30.12.2019) 
Zajtrk v hotelu. Po zajtrku sledi kratka panoramska vožnja do "tunela spasa", ki je bil zgrajen med obleganjem Sarajeva leta 1993, izpod steze letališča Butmir, pod nogami vojakov Združenih narodov in le 50 m vstran od položajev vojske Republike srbske. Povezoval je dva položaja bosanske armade. Po ogledu bomo pot nadaljevali skozi mesto in si ogledali prestolnico z lokalnim vodnikom. Ogledali si bomo mestne znamenitosti kot so: Mestna hiša (Gradska vječnica), Gazi Husrev – begova džamija iz 16. stoletja, Careva džamija s kupolasto streho in arkadnim dvoriščem, pokrita tržnica, stara pravoslavna cerkev in katoliška katedrala Svetega srcaki se nahaja na sami glavni ulici Ferhadiji. Podali se bomo tudi na sprehod po sloviti trgovski četrti Baščaršija. 
 Sledi prosti čas za individualno potepanje po starem delu te četrti med trgovinicami s spominki in drugimi predmeti iz lesa, bakra, usnja... Vrnitev v hotel in nočitev. 

3. dan (31.12.2019) 
Zajtrk v hotelu. Prosti dan ali 
fakultativni izlet (z doplačilom): ogled BOSANSKIH piramid SONCA. Znanstvene analize materialov potrjujejo, da je osrednja bosanska Piramida Sonca stara najmanj 25.000 let, kar jo uvršča med najstarejše oz. najstarejšo odkrito piramido na Zemlji. Tuneli pod piramido so doslej najdaljša in največja mreža podzemnih tunelov pod katerimkoli piramidalnim kompleksom na svetu. Po ogledu sledi povratek v Sarajevo.

Zvečer je organizirana silvestrska večerja z vključeno pijačo »All Inclusive«. Novo leto bomo pričakali ob zabavnem programu s skupino Hollywood band

4. dan (01.01.2022) 
Po poznem zajtrku prosto za kopanje ali individualno potepanje po Sarajevu, sprehod do izvira reke Bosne, ki je od hotela oddaljen samo 2km. Nočitev

5. dan (02.01.2020) 
Zajtrk v hotelu. V opoldanskih urah se bomo počasi odpravili proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL
Ogrinova 30
1291 Škofljica
PE Splitska 5, 1000 Ljubljana 

T: 01-549710401-5497104
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si

Cena vključuje:

 • Pijača dobrodošlice
 • 5 dni / 4 nočitev na bazi nočitve z zajtrkom v hotelu Hollywood **** za eno osebo
 • Novoletna gala večerja z bogatim  asortimanom bosanskih in internacionalnih jedi
 • Pijača - All inclusive: naravni in gazirani sokovi, mineralna voda, rakije (šljivovica, kruška, loza), štok, vlahov, jubilarni brandy, vodka, črno in belo domaće vino, pivo (Sarajevsko in Union) s Hollywood bandom (samo na silvestrski večer) 
 • Koriščenje bazena, savne in fitnes centra v hotelu
 • Vstopnina in vodenje v tunel Spasa
 • Ogled Sarajeva z lokalnim vodičem
 • Enkratno koriščenje bazena v sklopu Termalne rivijere Ilidža
 • Povratni avtobusni prevoz Ljubljana-Sarajevo-Ljubljana 
 • Wi-Fi
 • organizacija
 • turističnega spremljevalca ter DDV

POMEMBNE INFORMACIJE:
POGOJI ZA VSTOP V BOSNO IN HERCEGOVINO (COVID-19)
Od 12.09.2020 je dovoljen vstop v BIH vsem tujcem., skladno z Zakonom o tujcih BIH.  Za vstop je potreben veljaven potovalni dokument (potni list ali osebna izkaznica).
Od 11.06.2021 veljajo spremembe pri vstopu v BIH.  Vstopni pogoji so objavljeni na spletni strani mejne policije BIH:

http://www.granpol.gov.ba/Content/Read/74?title=Covid-19


POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO (COVID-19)
Vstop v Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu dovoli osebi, ki predloži:

 1. negativni rezultat PCR testa, ki ni starejši od 72 ur od odvzema brisa,
 2. negativni rezultat HAG testa, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa,
 3. potrdilo o prebolelosti (dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od deset dni, razen če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev),
 4. potrdilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazuje, da je preteklo od prejema: drugega odmerka cepiva Comirnaty proizvajalca Biontech/Pfizer najmanj sedem dni, drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Moderna najmanj 14 dni, prvega odmerka cepiva Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni, odmerka cepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvajalca Johnson in Johnson/Janssen-Cilag najmanj 14 dni, prvega odmerka cepiva Covishield proizvajalca Serum Institute of India/AstraZeneca najmanj 21 dni, drugega odmerka cepiva Sputnik V proizvajalca Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology preteklo najmanj 14 dni, drugega odmerka cepiva CoronaVac proizvajalca Sinovac Biotech najmanj 14 dni ali drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Sinopharm najmanj 14 dni. 

  POMEMBNE INFORMACIJE:Potnikom svetujemo, da pred vsakim potovanjem preverijo morebitne omejitve, saj so se mogoče od prejema obvestila o odhodu spremenile.  Več podrobnosti najdete na: PREHAJANJE MEJA 
  Pred potovanjem morajo potniki izpolniti vse pogoje za prehod občinske in regijske/državne meje. Svetujemo vam, da med vašim potovanjem ali tik pred povratkom v domovino ali izhodiščno državo, preverite ali je morda prišlo do sprememb (le‑te so v času omejitev pogoste).
  Za potnikove morebitne težave pri prehodu meja (pretečen osebni dokument, pozabljen osebni dokument, pozabljeno digitalno potrdilo, pozabljeno potrdilo o testiranju itd..)  kot turistična agencija ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Več podrobnosti najdete na:
   COVID INFORMACIJE