KUPI
cena:  249,00
vrednost:
259,00 €
popust:
4 %
prihranek:
10,00 €
DDV je vključen v ceno.
akcija je
potekla
naslednjič bolj pohitite
-4%
action title action title action title
Priporoči ponudbo
Facebook
Twitter
e-mail
 • Vsak lahko kupi in podari več kuponov. Kapacitete so omejene
 • Pred nakupom kupona obvezno pokličite na 040688488 in se pozanimajte o prostih kapacitetah
 • Rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona in ga zamenjate za vaucher na e-mail: 4everlifenet@siol.net
 • Ponudba vključuje; povratni avtobusni prevoz Ljubljana-Sarajevo-Ljubljana,  4 dni / 3 nočitev na bazi nočitve z zajtrkom v hotelu Hollywood **** za eno osebo, novoletna gala večerja z bogatim asortimanom bosanskih in internacionalnih jedi, pijača ALL INCLUSIVE: naravni in gazirani sokovi, mineralna voda, rakije (šljivovica, kruška, loza), stock, vlahov, jubilarni brandy, vodka, črno in belo domače vino, pivo (Sarajevsko in Union) s Hollywood bandom, Koriščenje bazena, savne in fitnes centra v hotelu, enkratno koriščenje bazena v sklopu Termalne rivijere Ilidža, parkirišče, Wi-Fi.
 • Otroci do 3. leta v sobi z dvema odraslima: 56,00 EUR, otroci od 3. do 12. leta v sobi z dvema odraslima: 149,00 EUR
 • Obvezna doplačila: Turistična taksa: 1,00 EUR na osebo na dan, Prijava gosta: 5,00 EUR, Prevoz iz Maribora in Celja +20,00 EUR
 • Možna doplačila: enoposteljna soba + 85,00 EUR na osebo, dnevna smučarska karta za odrasle na Jahorini: okoli 22,00 EUR
 • Kuponi so veljavni v terminu od 29.12.2019 do 02.01.2020 oziroma do zapolnitve kapacitet
 • Splošni pogoji in pravila za TA so sestavni del vsakega programa, potovanja ali nastanitve

Privoščite si praznovanje NOVEGA LETA 2020 v Sarajevu in uživajte v silvestrskem večeru s Hollywood bandom, silvestrsko večerjo in pijačo ALL INCLUSIVE. Odhodi tudi iz Maribora, Celja, Brežic, Novega Mesta (Odhod iz Maribora, Celja in Brežic bo izveden v primeru najmanj 25 prijav).

Hotel Hollywood **** se nahaja v bližini zelenega okrožja Ilidža v Sarajevu, 2km od mednarodnega letališča. Ponuja prostorne in sodobno opremljene sobe z brezplačnim brezžičnim internetom, s klimatsko napravo in z masažno kadjo. Kot gost hotela imate brezplačen vstop v hotelski bazen, savno in fitnes. Nudi vam tudi brezplačno varovano parkirišče.V sklopu hotela je še notranji bazen, športna dvorana in bowling center.
V bližini hotela najdete izvir reke Bosne (Vrelo Bosne).

V sklopu hotela je še notranji bazen, športna dvorana in bowling center.

PROGRAM:

1. dan (29.12.2019) 
Odhodi v zgodnjih jutranjih urah z odhodom avtobusa iz Maribora, Celja, Ljubljane (5.00) in Čateža. Sledi vožnja mimo Novega mesta do mejnega prehoda Obrežje, kjer bomo prestopili mejo in nadaljevali našo pot do mejnega prehoda z Bosno in Hercegovino. Vožnja mimo Zenice do Sarajeva, glavnega mesta BIH. Namestitev v hotelu in nočitev. 

2. dan (30.12.2019) 
Zajtrk v hotelu. Po zajtrku se boste lahko odločili za prost dan ali fakultativni izlet (z doplačilom)
 v Konjic.  V Konjicu si bomo ogledali Titovo podzemno mesto - atomski bunker, ki se skriva pod planino Zlatar. Bunker je bil več let skrbno čuvana vojaška skrivnost. Zanj so vedeli le štirje oficirji JLA v bivši SFRJ. Celotna površina osrednjega dela bunkerja znaša 6.854 m², gradnja pa je stala okoli 4 in pol milijarde dolarjev. V bunkerju je komunikacijska oprema našega proizvajalca Iskra, prav tako tudi pohištvo iz Javorja Pivka. Po ogledu sledi vrnitev v Sarajevo in nočitev.

3. dan (31.12.2019) 
Zajtrk v hotelu. Ta dan boste lahko izbirali med tremi različnimi možnostmi:

- lahko si vzamete prost dan: za kopanje ali pohajkovanje po mestu ter nakupi po trgovinah na Baščaršiji (odprte tudi ta dan),
- fakultativni izlet (z doplačilom): smučanje na Jahorini,
- fakultativni izlet (z doplačilom): ogled BOSANSKIH piramid SONCA. Znanstvene analize materialov potrjujejo, da je osrednja bosanska Piramida Sonca stara najmanj 25.000 let, kar jo uvršča med najstarejše oz. najstarejšo odkrito piramido na Zemlji. Tuneli pod piramido so doslej najdaljša in največja mreža podzemnih tunelov pod katerimkoli piramidalnim kompleksom na svetu. Po ogledu sledi povratek v Sarajevo.

Zvečer je organizirana silvestrska večerja z vključeno pijačo »All Inclusive«. Novo leto bomo pričakali ob zabavnem programu s skupino Hollywood band

4. dan (01.01.2020) 
Po poznem zajtrku prosto za kopanje ali fakultativni izlet (z doplačilom): Kratka panoramska vožnja do "tunela spasa", ki je bil zgrajen med obleganjem Sarajeva leta 1993, izpod steze letališča Butmir, pod nogami vojakov Združenih narodov in le 50 m vstran od položajev vojske Republike srbske. Povezoval je dva položaja bosanske armade. Po ogledu bomo pot nadaljevali skozi mesto in si ogledali prestolnico z lokalnim vodnikom. Ogledali si bomo mestne znamenitosti kot so: Mestna hiša (Gradska vječnica), Gazi Husrev – begova džamija iz 16. stoletja, Careva džamija s kupolasto streho in arkadnim dvoriščem, pokrita tržnica, stara pravoslavna cerkev in katoliška katedrala Svetega srcaki se nahaja na sami glavni ulici Ferhadiji. Podali se bomo tudi na sprehod po sloviti trgovski četrti Baščaršija. Sledi prosti čas za individualno potepanje po starem delu te četrti med trgovinicami s spominki in drugimi predmeti iz lesa, bakra, usnja... Vrnitev v hotel in nočitev. 

5. dan (02.01.2020) 
Zajtrk v hotelu. Sledijo še zadnji nakupi v mestu in odhod proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Več o ponudbi

4EVERTRAVEL
Ogrinova 30
1291 Škofljica
PE Splitska 5, 1000 Ljubljana 

T: 01-549710401-5497104
E: 4everlifenet@siol.net
W: www.4travel.si

Cena vključuje:

 • 5 dni / 4 nočitev na bazi nočitve z zajtrkom v hotelu Hollywood **** za eno osebo
 • Novoletna gala večerja z bogatim  asortimanom bosanskih in internacionalnih jedi
 • Pijača - All inclusive: naravni in gazirani sokovi, mineralna voda, rakije (šljivovica, kruška, loza), štok, vlahov, jubilarni brandy, vodka, črno in belo domaće vino, pivo (Sarajevsko in Union) s Hollywood bandom (samo na silvestrski večer) 
 • Koriščenje bazena, savne in fitnes centra v hotelu
 • Enkratno koriščenje bazena v sklopu Termalne rivijere Ilidža
 • Povratni avtobusni prevoz Ljubljana-Sarajevo-Ljubljana 
 • Wi-Fi
 • organizacija
 • turističnega spremljevalca ter DDV
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
dodatna ponudba
načini plačila
dodatna ponudba
NORA
CENA
Bosna in Hercegovina
vaša cena:
249,00 €
NORA
CENA
Italija
vaša cena:
249,00 €
NORA
CENA
Ostalo
vaša cena:
468,00 €
NORA
CENA
Madžarska
vaša cena:
144,00 €
NORA
CENA
Srbija
vaša cena:
899,00 €
zasluži 2 €
Pripelji še prijatelje! Za vsakega prejmeš nagradni bon za 2 € !
načini plačila